30 november

Oj Sista november är vi inne på!
Dagarna går fort.

Dagen har varit nice idag. Jobbat och tränat.
Har hunnit ned till farmor och pysslat om henne oxå :D

Jag gjorde då verkligen rätt val =)
Stolt över mig själv!!!

Nu ska jag snart röra mig till sängen.
Min renbäddade säng.. mmmmm längtar.

Kram till alla glada själar där ute :D

Rätt val

RÄTT VAL!!
Nu VET jag att jag gjorde rätt och att det inte var fel av mig!!

YES jag mår så bra!!!!

WOOOHOOOOOO
Massa bra val av mina vänner :D

ny dag

Då kom en ny dag =)
Ny dag med nya möjlihgheter =)

Igår var en riktig skitdag. MEn denna dag känns bra.
Den börja otroligt bra i alla fall.
Nu ska jag göra allt jag ska göra idag!

Ha en bra dag folket!!!

29 november = otursdag

Usch vad min dag INTE har varit okej. Asså shiiiit.. Skulle nästan inte kunna varit värre...

Men ja vaknade alldeles för tidigt i morse och kände redan då att det inte skulle bli någon bra dag. Så jag låg kvar och drog mig en liten stund. Ville egentligen inte alls gå upp .. Men  så småningom var jag tvungen. Så klev väl upp, och gick ner till famor och lånade lite prylar då jag skulle julpynta och städa hemma. Så begav jag mig från farmor. Jag gick genast ner till källaren där jag skulle hämta upp alla mina ljusstakar och allt julpynt. Men attans. Visst hade någon knipsat mitt lås och rensat mitt förråd... MOOOGET! så helt förtvivlad cyklar jag upp på stan och köper mig ett nytt lås.. Cyklar sedan hem igen för att kolla vad för julpynt jag har kvar hemma... hittade ett par gardiner så tänkte att jag kan juh sätta upp dem i alla fall. Så jag börjar putsa mina fönster och tvättar mina blommor, stryker gardinerna och ska sätta upp dem . Men sen kommer jag tillde momentet att jag skulle sätta upp gardinerna och det GICK inte.. Jag fick inte ens på den på stången.. Fly förbannad skriker jag åt Jesus och sätter mig gråtandes på golvet... Vet inte vart jag ska ta vägen. I all frustation så känner jag inte igen mig själv. Varför skulle jag sätta mig och gråta över en gardin !?!? Ja efter mycket om och men så ber en vän mig att sätta mig ner och meditera lite. Så det är precis det jag gör. Efter detta så stryker jag om gardinen och försöker igen. Gardinen glider på lätt som en plätt och jag kan då dammsuga och torka alla golv, sätta tillbaka alla blommor. Det kändes ganska skönt. Sen kom mina grannar och gav mig deras gamla ljusslingor efter att de hörde vad som hade hänt. De är lite halvdana men . Nu blev det lite mysigt i alla fall.

Nu sitter jag och kopplar av med en mycket härjig cam-konversation.  Skönt att få någonting så bra på kvällskvisten =) Hihi ...

Det är min dag. Ja just ja. där emellan så fick jag en jäkla massa stickor över hela handen....

Jag har säkert missat någonting där emellan .. Men men det får vara så länge =)

Kramar till Alla!

Mamma <3

Sitter här och tycker lite synd om mig själv.
Tompa åkte över till hans kusin som bor här i stan.
Jag vill inte att ni ska tycka synd om mig och jag är inte ute efter uppmärksamhet

Är nu själv och inser att det är första advent i morgon. Jag har inte julpyntat eller någonting, känner hur stressen bara kommer närmare. Och i allt detta så inser jag att julen är otroligt nära .... Och i och med detta så dör min julstämning ganska fort. I år blir det sjätte julen utan mamma. Vill inte ha jul =( Vill skruva tillbaka tiden en jäkla massa och bara vara liten igen. Liten och ha en mamma som älskar en och har alltid en tröstande famn när man är ledsen, plåstrar om en när man behöver det och skrattar med en när man är glad. Saknar min Mamma otroligt mycket!!! Finns inga ord för det... HUR ska jag kunna gå vidare i livet. Jag är inne på min sjätte år som sagt och det känns fortfarande tugnt. Hur ska jag ta mig vidare i livet?? Efter 5.5 år så känns det fortfarande jobbigt. Vet inte hur jag ska ta mig vidare. Åh ... sakta men säkert så tynar jag bort.

Jag trodde att jag var stark, men det är jag inte. Jag är otroligt svag. Jag vill inte ens ha Jul längre.. VILL INTE VILL INTE VILL INTE. Jag vill ägga mig under täcket och ALDRIG visa mig igen. Det är så jag känner. Är det så en stark människa ska känna sig!? NEJJE det är det inte. Åh vad frustrerande.

Undrar om jag ska resa bort i jul!? Om jag hade mer pengar så skulle jag ha gjort det. Skulle ta mina pengar och dra iväg. Dra iväg och aldrig mer komma tillbaka!!! Sticka iväg och börja om på nytt. Skaffa mig nya vänner, ny kyrka, nytt hem, ny familj, ny kärlek, nytt ALLT. Skulle vara så otroligt skönt!!!!

Känner att jag tappar hoppet och orken. Nu har det varit en lång helg och jag är trött och slut och det är väl det som gör att bomben exploderar nu. Vet inte vart jag ska ta vägen. Känns som om jag slåss ensam mot hela världen. Ensam är stark men,,, usch nu vill jag lägga mgi och INTE ställa mig upp igen.  Blä känner mig vek, klen, ensam och helt fucked up. Känner mig helt enkelt oduglig och värdelös. Och det är väl det jag är. Men ja ... vad ska jag göra. I morgon ska jag ligga nerbäddad hela dagen och skita i att det är första advent, ska skita i allt.

Nu kom Tompa tillbaka. Ska lägga mig med honom och gråta lite. Be för att Mamma fortfarande vakar över mig ich vill mig väl. Att hon är stolt över mig. Samt be för att jag ska hitta lite mer styrka så att jag klarar mig igenom det här. Och att jag förstår att Mamma lever kvar inom mig. Åh vad jag älskar den själen!! Det är inte rättvist att Hon togs ifrån mig och mina syskon. Och alla andra för den delen. Det var så många som behövde Henne, som fortfarande behöver Henne. Mamma, Min Älskade Mamma, vad hon spred livsglädje! Alla älskade Henne!! Hon gjorde inte en fluga förnär, hjälpte och älskade ALLA. Jag försöker vara som min Mamma, men det går inte. Hon var ett helgon. En själ som inte går att ersätta eller försökas att efterliknas. Min Mamma var någonting utäver det vanliga. Och det kan nog alla som kände Mamma intyga. En själ som var och är otroligt älskad och uppskattad. Vi alla behövde Henne.

Min Mamma Yvonne Eldstål, Jag älskar dig!!!! Kommer alltid att göra!!! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Min Mamma, Min förebild, Mitt ALLT <3<3<3<3<3<3<3


28 november

Gud vad dagarna går fort.
Det är redan den 28 november och det är mindre än en månad kvar till jul :O Många julklappar är dock redan avklarade men jag har en hel del till att köpa in. Men men inte få någon panik över det.

Japp, dagen idag nu då. Jag är helt död. Men men det behöver vi inte nämna. Jag drog iväg och dansade med Emelie. Vi hade även ett givande samtal som fick oss båda att må bättre tror jag. Men dansen la hon upp bra. Det var på en rimlig nivå som jag klarar av ;) Så det var bra =) Efter allt dansande så drog vi och spelade innebandy. Det gick ... okej.. Men inte så mycket mer än okej. Vi var inte så många och ja, nja men de gick Okej. Japp.

Nu sitter jag hemma, har ätit lite tacopaj och är hur trött som helst. Tänkte att jag skulle ut och ta en liten powerwalk senare ikväll. OM jag orkar. Det återstår att se. Är så sjukt trött nu. Hoppas nästan att David INTE ringer och säger att vi ska göra film. Jag har avböjt fyra fester och vill mer bara sitta hemma och pilla mig i naveln en kväll ;D Var otroligt länge sedan jag satt och bara rådde om mig själv. Skulle behövas någon timmes meditation och avslappning. Det skulle jag behöva nu. Så ska sätta mig och försöka i alla fall :D

Ha en bra kväll allihopa!!!

KRAMAR till ALLA

God Morgon

God morgon världen.
Ont i huvudet och jag har alldeles för mycket att göra så hinner int eligga stil och vila.
Nu klockan ett ska jag dansa ... Ska lära mig endans till One, sedan blir de innebandykl 15 och sedan efter de antar jag att det blir lite filminspelning. Men det är inte 100 än. Det märker vi.

Anna ringde och väckte mig idag. Hon hade varit ute och festat och var nu lite trött och väntade på tåget hem  så hon ringde till mig. Haha. Stackaren. Men men hon finns med i mina tankar. Hoppas hon mår lite bättre senare ikväll!

Nu ska jag plocka ihop  mina innabendy saker innan innebandyn!

Ha en bra dag folket!!!


27 november

KORT updatering. Är alldeles för trött för att sitta här och blogga.
MEN möte sedan gymm och sedan massa Oneövning =)
NICE dag =)

Jag ber för dig min vän! Hoppas du mår bättre snart <3

Natti Natti

Trött jag är!!

Igår kväll.. eller rättare sagt inatt låg jag och pratade med Fredrik på tok för länge. men tänkte att det inte gjorde någonting då jag ändå inte skulle iväg idag. Så vid tre kommer jag i säng. Sköönt det skulle bli att få sova. Men riktigt så blev inte fallet. Klockan fyra vaknar jag i ett ryck och inser att jag skulle juh iväg till klockan nio.. Så snällt ställer jag klockan och går sedan upp när den ringer klockan åtta. *trött* Men men..

Efter mötet på stan så masar jag mig trött hem och är på väg för att ta en liten powernap. Riktigt så långt hinner jag inte komma  då Lars, min kära granne vill ha med mig till gymmet. Och självklart ställer jag upp. Fortfarande massa trött så masar jag iväg mig till gymmet. MEN väl efter gympasset blev jag pigg och glad och man har den här sköna känslan i kroppen =) Så det har jag hunnit åstadkomma idag. SAMT att jag börjat göra mina julkort =) De blir inte lika fantasifulla iår som förra året men förra året hade jag mer material att jobba med. Nu tar jag det jag har och utgår från det =)

Ikväll blir de filminspelning. INTE fjortis denna gång men det ska nog bli nice. Efter det så blir de nog U som vanligt och efter de kommer jag nog dö :D Haha. Är jättetrött redan nu.. Men men.

Nu blir det att äta lite sallad =) Blev räksallad idag igen då jag måste äta upp räkorna innan dem blir dåliga.. Tänkte käka tonfisksallad först men insåg att bäst att äta upp räkorna när jag ändå kostat på att köpa dem =)

Ha en fortsatt bra dag allihopa!!!

26 november

Åh vad Jonas och David är ... störda. HAHAHAHAHA Men attans vad jag tycker om dem där själarna.
Jag redigerat film och så har vi sysslat med idag. Det har gått... bra haha. MEn attas vad störde dem är. Stackars lilla Jonas som är sjuk :O Han hade tappat rösten stackarn.. Så hoppas han blir bättre snart..

I övrigt idag så har jag tagit en nice tur till centrum med Lars. Handlade lite julklappar och mat och annat skoj =).Det var massa trevligt. Känns bra att man börjat beta av julklappar också. Niiiice. Annars då ... Tror inte jag har gjort nå mer relevant idag. Jag käkade räksalladen som jag sa att jag skulle göra =)

Annars en ROLIG kväll med två flummiga karlar :D

Nu ska jag snacka lite mer skit med Fredrik och sedan sova.
Natti Natti folket :D
Kärlek till alla!

Quod in vita facimus, in aeternum resonat

Vad du gör i livet kommer eka i evigheten.


Citat från FREDRIK :D


KOMMENTERA

Kommentera mitt videoblogginlägg nu för  tusan!!!!

VIDEOBLOGG

Jaha ska blogga på ett annorlunda sätt idag =)
Se och lär mina vänner!



Haha hörs i morgon mina vänner.
Kram till er alla

1 månad kvar till jul

Idag, 24 november är det precis en månad kvar till jul. Intressant va. Bara 30 dagar kvar. Jag ska se till att plocka upp mina julsaker från källaren och göra iordning lite ljusstakar och så eftersom det är första advent redan på söndag. SÅ ja =) niiiiiice med jul =)=)

Ja annars idag så blev det att gå över till Lars och kolla på lite film. Det blev "The Uninvited". Den var helt okej faktiskt. Läskig, störd om vartannat så. Den tyckte vi om. Jag blev väl lite väl rädd på några ställen så jag skrek lite högt kanske. Men det behöver vi juh inte tala om. Haha

Kevin var också med =) Hoppas han inte har fått några men nu... Haha jag är juh så störd. Och Lars är så störd.. Så alllt blev så stört. Men får hoppas att han tycker om oss i alla fall. Framförallt mig då vi är vänner och han och Lars är mer bekanta ;) Haha. Men men i vilket fall som helst. Kul hade vi.

Katten Danny var så lekfull så när Lars busade med honom så rev han mig på benet så jag börja blöda :O Haha. Men men Det är kärlek =)

Nu kommer blogg.se vara stängt över natten då de ska fixa och dona. Så vi hörs i morgon bitti =)

Tack för en nice kväll =)

Kram kram

Blommogram

Det ringer på dörren och jag öppnar. Utanför står en karl med blommor till mig. Jag ser lite förvånad ut men tar emot och tackar. Mycket chockad rör jag mig mot soffan och öppnar sakta men säkert. Det är en höstbukett det konstaterar jag väldigt fort =). Läser sedan kortet. Det var ett "lycka till i framtiden" kort från Grillen.

Fortfarande chockad sitter jag nu i soffan och beskådar blommorna samtidigt  som jag bloggar om det. Helt chockad. De kanske förstod hur de har behandlat mig och att det gjort fel och därför ville de uppmuntra mig med blommor? Ja, hoppas de har kommit till rätta. Undrar hur de går för Mathias som inte trivs så bra där. Hoppas han tar sig i kragen och gör det han borde göra.

Men jag tackar för blommorna. Tack och bock.

Nu ska jag återgå till spanksan... Vänta de ringer på dörren igen ...

Haha de va ett till blommogram. Ska kolla vem dem var ifrån. . .
Från mina underbara vänner i Västerås. Dvs Tompa med flera. inklusive Joel står de =)
Åh mina underbara vänner vad jag älskar dem!!!

Så denna dag kan juh inte annat gå mer än åt ett håll. Helt underbart =) Har fått två blommogram och känner mig otroligt älskad =) Tack ska ni ha =) Tänk att en blomma kan göra så mycket =)

Nu blir de spanskagöra med ett stort leende på läpparna


Löpningsvända

Ah. Vad trött jag är. Haha varit ute och sprungit en timme. Trodde det bara skulle bli en halvtimme eller nåt. Men icke sa Nicke. Haha. Tompa släpade ut mig på en springrunda idag. Inge styrka idag utan kondition. Mycket duktigt. Trodde dock att jag skulle dö efter ett tag men. Jag klarade mig. Stannade förbi servus och snacka lite skit med Lars och Jeppe. Haha Nu är jag helt död och väntar på att få komma in i duschen. Tompa är segare än alla tjejer tillsammans på denna jord ;) Haha men jag tycker om honom i alla fall. Hihi

Nu så blev duschen ledig och jag ska hoppa in i den =) Eller ja gå in i alla fall ;) Ska bli niiiiice =)

Natti Natti folket

Hur ska det gå

Hur ska det gå för lilla grillen!? Nu har städerskan slutat för att förhållanden är alldeles för dåliga. Hur ska man tolka det?? Dem kommer inte ha någon personal kvar snart, inse att grillen faller samman och gå i KK. Stackars dem. Hoppas de inser läget innan det är försent. Men men så är fallet.

Annars idag så har det inte alls varit någon märkvärdig dag. Färgade om Lars hår så nu blev det mycket bättre. Käkade sedan lite mat. Det bjöds på fläskfilé, potatisklyftor, sallad och bröd. Massa gott vad det. Lars betala men jag laga =) Haha bra kombination tycker jag =)

Efter detta så for jag hem och fixade runt lite med lägenheten. Inte så stor skillnad men. Måste juh börja med min julstädning nån gång. Haha .. Annars får jag hålla på hur mycket och hur länge som helst!!

Nu så blir det att lägga sig i tid idag. Så jag vänder på dygnet åt det rätta hållet =) Haha. Kan inte fortsätta att jobba på en låga som knappt finns för jag sover för lite och på alldeles för konstiga tider. Nu blir det ändring på det!!!

Tompa är redo för sängen nu säger han :O Haha han får nog vänta i en timme till i alla fall :D

Kram till er alla 

Förlåt Lars

Jaha.. Håret henens blev lite grönt och lite allt möjligt..
Mår massa dåligt.
Känns som de e mitt fel,
Fast jag VET att Lars sa att det fanns risk att det skulle bli så.
I morgon ska vi köpa en till hårfärgning och göra om hela proceduren.
Hoppas på bättre resultat.

Nu ska jag försöka sova,
trots dåligt samvete.

Hoppas du kan förlåta mig Lars (A)

Hårfärgning

Jahapp. Sitter för tillfället hemma hos Lars (igen) Haha . Efter att vi hade bakat pepparkakor så drog jag hem till mig och käkade lite samt härjade lite med Tompa som vanligt. Sedan så byter jag om till Nattkläder och vi gosar ner oss i sängen och ska till och kolla på lite 2 1/2 men. MEN innan jag hinner släcka ner msn så ser jag att Lars hade skickat ett sms till mig. Så svarade henne på msn ist för att kosta på massa pengar. Så vi snackade lite och det slutade med att jag gick hem till henne för att hjälpa henne att färga håret. Så nu står hon och sköljer ut färgen. Hoppas att det blev bra nu. *hoppas hoppas hoppas* Haha. Men men det får bli som det blir. Jag tror att det blir bra. Så länge det inte blir grönt eller så. Hihi. Men men. Det får vi lägga i Guds händer.

Kanske fick Lars lite inspiration av mig till att färga håret?? (A)

Åh Lars visade mig en fin video hon hade gjort om hennes närmaste vänner. Om hur mycket de betyder för henne och så. Så nu fick jag massa inspiration till att göra en egen.

Nu kom hon ut ur duschen och ska snart föna håret för att se resultatet. VÄNTAR NYFIKET!!!!!!!!!

Stackars lilla Tompa som ligger hemma själv .... Haha jag bara lämnade honom för att hjälpa Lars. Vad snäll jag är.

AH nu säger Lars att det är liiite grönt.. Oj oj oj, Nu ska jag gå dit och hjälpa henne. Tompa jag kommer snart!!! <3

Natti Natti folket

Pepparkaksbak

Hela dagen har jag ägnat till Lars .
Vi bestämde nämligen tidigare i veckan att vi skulle ägna denna söndag till pepparkaksbak och det har vi gjort =) Mycket pepparkakor blev det. Mums säger jag =) Hihi.

Så sjukt nice dag idag. Det enda jag gjort är att suttit hos Lars, lyssnat på julmusik och bakat pepparkakor. Sedan så plockade vi med hennes papper lite samt att vi kollade in lite saker från när hon var liten =) Hihi.

En mycket lugn dag men mycket nice. Fick umgås massor med Lars och det tycker juh jag om =) Nu så blir det att mysa ner sig i soffan med Tompa =) 

TACK för en nice bakdag Lars. Får ta julgodis närmare julen =)




 

Amanda Nordfeldt

Amanda Nordfeldt <3
Vi träffades då vi skulle börja konfirmera oss när vi gick i åttan. Jag kommer inte ihåg dagen exakt. Men jag kommer ihåg att vi fick kontakt mycket lätt. Du var en tjej som jag (trots min blyghet och allt) fick kontakt med och tyckte om. Vi hade inte samma intressen men på något sätt så klickade vi. Vi träffades på konfirmandtimmarna och sa hej till varandra i skolan. Vi träffades någon gång hemma med.  Det var den nivån vi hamnade på. Sedan i nian så var du en riktig vän till mig. Min mamma dog och du klev fram i mitt liv. Du var ett otroligt stöd för mig. Du kanske inte tänkte på det själv. Men bara genom att vara den vän du var, så VISSTE jag redan då att du var en vän som skull finnas med i mitt liv länge.

Nu har det gått ca 6 1/5 år sedan vi träffades för första gången. Och jag bara känner hur du växer i mitt hjärta. Vi bor på olika ställen - men det hindrar oss inte. Vi har inte riktigt samma intressen - men det hindrar oss inte. Du är verkligen en av dem bästa och våran vänskap betyder mycket för mig!!!

Du är en kvinna med mycket vilja här i livet. Du vet vad du vill och du vet vart du ska någonstans.  Du är ärlig och lyhörd. En riktig sann vän. Man har ALLTID kul med dig. Du är en sådan person som man längtar tills man får leka med igen.

En helt fantastisk människa som många borde uppskatta!!! Och lära känna för dem som inte gör det.

Nord är en människa som jag älskar och värdesätter otroligt högt!!

Med allt dett så vill jag säga GRATTIS på födelsedagen vännen <3


21 november

Jag kände som sagt på mig att det här skulle bli en bra dag. Och det har det =) Så himla skönt. Och jag tänkte dela med mig av min dag =)

Först klockan elva messar David mig och frågar om vi börjar bli klara då vi hade planerat filminspelning idag. Så jag messade Lars och sa att hon skulle komma när hon var klar och sedan for vi iväg till stan. Vi handlade lite pepparkaksdeg och sedan gick vi till Pingstkyrkan och spelade in mitt fjortisklipp till One. Haha blev mycket bättre den här gången . Haha så de va niiiiice :D Efter detta så for vi hem till David och käkade lite och sedan till Innebandyn. Innebandyn kändes bra idag då jag gjorde en tre-fyra mål. Även Lars gjorde något mål =) Så duktiga vi är. Hihi jag är då stolt över bådas insats =)

Efter innebandyn så skyndade jag mig hem och duschade för att sedan skynda mig till lasarettet där skjutsen skulle gå till Amanda. MEN skjutsen var lite sen och det visste inte jag så skjutsen kom 20 minuter senare. Och jag som hade stressat så. Haha. Men men vi åkte upp till Nord i alla fall och där åt vi tårta tills grädden spruta ut genom öronen (A) Haha. Lisa, Magnus, David och jag åkte upp till nord. Mycket härligt gäng må jag säga =) Så efter att ha flummat sönder där så drog jag och David oss hem. Vi satt och prata i bilen i nästan en timme =) Om allt möjligt skit. Eller ja skit var det väl inte men om det mesta i livet.

Och nu sitter jag här och är JÄTTEtrött. Funderar på att gå över till Lars och sätta sig. OM jag orkar. Känns väldigt långt dit för tillfället. Eller om jag bara går ut och tar mig en uppfriskande kvällspromenad. Hmm tror nästan att jag ska göra det. Trots hur trött jag är så ska jag göra de. Ska ringa Till Tompa och se vad han gör. Skulle va skönt att ha någon här. Haha...

I morgon ska jag orka baka pepparkakor med Lars. Får se hur de går. Haha. Det ska bli nice i alla fall.

Dagen har varit helt underbar i alla fall. Nästan en heldag med Lars. Vad kan gå fel där?? Förutom att jag legat i massa huvudvärk men. Det behöver vi inte tala om ;)

Nej nu ska jag fånga denna lördagskväll =)

Kram

GOD morgon

God morgon Fagersta och Världen.
Hoppas alla känner sig lika pigga och glada som mig =) Hihi. Förmodligen inte. Ligger och funderar på hur många som kan ligga bakis idag. Oj oj oj, inte lätt. Och så vaknar jag och är hur pigg och glad som helst då jag förväntar mig en riktig kanon dag =) Först spela in film med Lars och David. Ska bli niiiiiiiiiiice, sedan innebandy ocg Lars ska vara med :O och innan detta så ska vi fixa pepparkaksdeg då jag och Lars ska baka i morgon. *längtar* och ikväll så blir det att åka till Nord på fika då hon fyller år. GRATTIS TILL HENNE!!!!!!!! Älskar den tjejen. Tänkte ägna ett helt blogginlägg till henne senare. Men kanske inte blir först ikväll då jag har mer tid. David ska komam och plocka upp mig snart!!! AH måste skynda mig.

Ha en bra dag allihopa =) Det ska då jag ha i alla fall :D
Pussar och Kramar och all kärlek till er!!!

20 november

Då var dagen slut. Och är MASSA trött efter sjukt mycket härj med David. Förstår inte hur vi orkar. Idag hade vi jättekul åt bland annat tuttar. Haha.. Men men

Vi spelade även klart våran annomatch som sammanlagt bara tog 26 timmar tror jag. Haha så skönt att äntligen vara klara!!!

I morgon blir de inneandy och Lars ska vara med!!!! Hur nice som helst juh!! :D Haha

Nu ska jag sova natti natti <3

kort updatering

Japp halva dagen avklarad nu då. Åkte till PS och var där i inte mer än tio minuter haha. Helt sjukt.. Sen drog jag upp till David och satt med honom i någon timme sådär. Sen ringde Louise och vi träffades på stan. Julhandlade lite till och sedan gick vi hem till mig och fikade. Mathias kom och sa hej efter jobbet hans och sedan kom David hem till mig och fikade lite med oss. Haha.

MYCKET härj har det varit. Känner mig halft slut. Men men de löser sig. Nu ska jag hem till david och spela lite Anno =) Jippie

Fredag 20/11 morgon

God Morgon världen.
Inte alls pigg idag. Har sovit dåligt, börjar bli förkyld och ont i ryggen.. Blä ... Får se om  de släpper under dagen. Eftersom jag har slutat på Grillen så är det tillbaka till Personalstrategerna som gäller. Ser nästan fram emot de!!!! HAha hellre de än grillen. Då kan man juh nästan förstå hur illa grillen var. Haha... Det är ingen som har sagt att jag ska tillbaka dit.. Men drar dit ändå. Haha så duktig jag är. Se om jag kan få nån julklapp avklarad idag när jag ändå är på stan. Har juh så många att köpa till. Min biologiska familj, min fosterfamilj, Joels familj samt lite vänner som förtjänar en liten julklapp =) Typ Lars, Nisse, Tompa, Nord, (david?), Sen har jag inte kommit så mycket längre. Många ska få julkort och det anser jag att räcker långt. (A) Men men. Nej nu ska jag gå och ta på mig lite kläder för att sedan cykla ner på stan. Ska träffa Louise i dag med. Ska ta en fika eller nåt.

Oj vad veckan gick fort, var tänkt att jag skulle träffa Lovisa här i veckan med. Oj oj oj , det får vi ta nästa vecka. Du får inte tro att jag glömt bort dig. Det har bara varit mycket den här veckan. Jaja. Nej nu måste jag skynda mig =)

Ha en bra dag allihopa. Får se när jag hinner updatera bloggen nästa gång =)

Torsdag 19/11

Sitter för tillfället och väntar på att tompa ska fixa klart lite mackor. Får se vad han har tänkt ha i dem. Det får bli en överraskning. Hihi. Sedan blir de Harry Potter =)

Jonte var hit och käkade innan vi drog till Lindgården. Korvstroganoff och Ris ville han ha och det gjorde jag iordning . Blev juh ätbart i alla fall. HAha börjar juh kunna laga lite mat =) Hihi *stolt Jenny* Efter detta så for vi ner till Lindgården. Fick fundera lite kring Jesus, det var skoj. Sedan mässade vi oss i kyrkan. Haha. Och till Mässan så kom Kristina, Krisse och Karro. Det var trevligt. Fick busa lite med dem. Det var alldeles för länge sedan. Men men. Det får de bli ändring på.

Sen kom jag hem och och Nisse säger att en filmkväll sitter på sin plats. Så på lördag ska vi försöka kolla på lite film och kanske lite tacos kväll med. Får se om vi kör på bara oss två eller om vi blir massa folk. Det återstår att se.  Hihi ,,, Men ja längtar lite efter helgen. Kan inte riktigt förstå att det redan är torsdag kväll och i morgon är det fredag och helg. Shit va veckorna går fort. Framförallt när man mår lite bättre då man slipper grillen. Så skönt. Fundera faktiskt på att gå dit och säga hej till dem någon dag. Bara för att vara den vuxna av oss =)

Nu ska jag kolla HARRY POTTER med tompa och käka macka.
Ha de bra folket!!!

God Morgon

God Morgon världen!!
Inatt sov jag som en stock och har sovit ungefär 10 timmar. Känner mig utvilad och stark. Igår kväll så vart de en liten onödig incident med en av mina vänner. Ibland verkar vännen inte ens tänka ... Hmm.. Aja.. Får se  om vännen ber om ursäkt. Men men.. Det man inte dör av blir man bara starkare av..

Hade en konstig dröm inatt igen... Tror JULSTRESSEN börjar göra sig påmind. Bara 1 månad kvar till jul. Shiiiit och jag har bara köpt ett par julklappar. Lär åka till Västerås någon dag. Och fixa ALLA julklappar. Billigt och bra åfr jag se till att det blir iår. Förre åre köpte jag alla julklappar i Costa Rica, Nicaragua och USA. Blev ganska mycket presenter. Och iår måste jag försöka hamna på en mer budget som är rimlig. Haha... Men ja Någon som är intresserad av att åka till Västerås och julhandla lite?? Hojta till!!!

Idag ska jag träna och försöka städa lite. Julmusiken igång, kan juh inte bli annat än bra.

Jag och Tompa kollade aldrig på Harry Potter igår. Haha det blev så sent så blev lite 2 1/2 men istället. Haha. Inte mig emot. Sedan sov jag riktigt gött :D

Har även fått en hel del kommentarer från stammisar på grillen som frågar vart jag är och att de saknar mitt fina leende och goda service på grillen. Haha. Ja till och med gästerna saknar mig. Grillen, good luck!!!!Känns faktiskt bra att veta att folk UPPSKATTAR det jag gör. Synd att inte själva grillen gjorde de. Haha de gick miste om en riktigt sprudlande person. Men deras problem ;)

Nej nu ska jag fånga dagen!!!!

Helt slut

Oj jag är helt slut i huvudet. :S
Har haft spanska nu i några timmar ich jag är helt körd i huvudet.
Stackars mina elever.
Allt är nytt för dem..
Och jag KAN juh det där.
Stackare tycker nästan lite synd om dem.

Men nästa vecka då ska jag köra lite lugnare med dem.
Idag blev det riktigt hårt.
Så nästa vecka blir det bara repitition och liknande =)

Nu så ska jag lägga mig ner och kolla på film..
Tompa kommer och idag SKA vi kolla på Harry Potter =)
Haha.

Saknar redan Joel =(

ironiskt

Haha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag tänker SKRATTA och det är högt och länge. Var och och läste min förra chefs blogg. Haha hon skickade en annan praktikat igår för att prata med mig om hur dålig jag är samtidigt hur fantastisk jag är.. Haha nu skrev hon på sin blogg hur korkad jag är och hur jag borde flytta från Fagersta och växa upp och börja om på nytt. Herre min skapare. Är det någon som ska bort från Fagersta är det ni mina vänner. Asså shit.. De låter på dig som du komer till Fagersta som alfahona och staden inte är tillräckligt stor för oss båda. Du Birgitta och jag vet likaväl båda två att grillen går långt ifrån runt. Ni går flera tusen back VARJE DAG... Och vill verkligen att ni ska få de bra här i livet men inte när ni kör över andra och inte inser själva att det är NI som bär ansvaret. Och vadå att jag inte rätta er efter era krav. JAG FICK INGA KRAV å följa. Hur ska jag följa dem då.. Jag tänkte då att jag tar de ni HAR sagt till mig och utvecklar de till något som jag tycker är bra.. Så det gjorde jag. Jag prioritera alltid kunderna, ar alldeles för trevlig (så trevlig så de tycker att jag ska satsa på försäljningsyrket) HAha Jag fick dit en hel del kunder å många kom tillbaka tack vare mig. Men men. Tar inte åt mig ALL ära. Det är kalrt att det hänger på maten också. Men ja, ni förstår min poäng. Men men. Jag ska fltta från Fagersta, ska bosätta mig utomlands och komma någon vart här i livet. Ser mig själv uppnå mina mål inom loppet av 15 år!! Det ska jag.

Oj oj oj jag kan inte göra annat än att skratta. Hihi

Nooo

Joel drog precis.
Hade en riktigt mysig stund tillsammans i alla fall.
Får se när vi träffas igen.

Nu ska jag sätta mig med spanskan och göra det sista innan jag hoppar in i duchen =)
Haha... Sen blir de spanska som gäller för hela slanten!!!

Kramar till folket!!!

ny dag är kommen

Man vaknar upp och till min förvåning så kändes det bra. Hade världens knäppaste dröm (som vanligt) Tänker inte dra upp den här för då kommer jag för alltid vara störd. Men i vilket fall som helst.

PS ringde mig idag och sa att grillen hade pratat med dem. De hade sagt att de ville ha ett samtal med PS, mig och själva grillen då. För att vi alla skulle komma fram till en bra lösning och vad jag skulle göra på grillen. Haha jag sa att jag INTE tänker gå tillbaka.. helt enkelt vägrar. Han på PS misstänkte det och han skulle fixa nhågonting annat åt mig. Haha att grillen håller igång.. Det är juh chockerande. Tycker synd om Kocken. Hoppas han tar sig i kragen och säger det han sa till mig... Ber för dig ska du veta.

Efter att ha pratat med PS så satte jag igång HÖG julmusik så Joel vaknade (A) Haha sen så gick han upp och gjorde iordning frukost till oss och jag diskade undan lite och börja skriva en lista på vilka som ska få julkort av mig iår :D Haha kände julstämningen komma smygandes igår. Då jag inköpte lite julklappar, gardiner och annat smått och gott =). Men men.

Snart ska jag och Joel och träna lite =) Tompa skulle komma förbi också. Min SISTA dag med Joel nu då... Eller ja.. på ett tag i alla fall. Så med nytt hopp fångar jag dagen!!!!

17 november kvällskvist

Så skönt att veta att jag har folket på min sida som förstår varför jag gjort som jag gjort. Till och med AF och PS tar mitt parti. YES... dem har sett mitt riktiga jag. Sweet. När till och med kocken själv inte trivs och mår lika dåligt som jag så lär juh det betyda någonting!?

Och i inlägget innan så menar jag INTE att kocken är dålig på att laga mat... Absolut inte.. Mathias är nice och honom tycker vi om!! Haha han är det enda som fått mig att ens vilja gå dit!! Är tacksam över de bra människorna denna värld har!!!

Jag är en otroligt bra människokännare. Likaså Mathias och vi båda blev grundlurade när de gällde folket på grillen. Haha. Hoppas han tar sig i kragen och säger till dem det han sa till mig idag. Hoppas hoppas hoppas. Det skulle verkligen sätta grillens rykte på spel.

Många ser mig som en söt liten tjej som inte gör en fluga för när. Men när jag blir förbannad så blir jag. Och så som grillen har behandlat mig. Nu kommer jag inte vara nådig... Men ska försöka vara kristen mitt i allt detta och förlåta och välsigna... Men svårt är det. Hoppas jag hittar något jobb som visar sin uppskattning så man känner att man kan ge 110%

Haha säger som Lars sa idag "Hur kan de påstå att du inte jobbar? Och inte är trevlig osv. Du är pratkvarnen själv som alltid utstrålar positiv energi. Är de inte nöjda med dig lär de aldrig kunna bli det. Men jag förstod på en gång att det inte skulle hålla då --------------- (skriver inte anledningen då de kan låta fel)" Lars du är så jäkla bra. Du känner mig och vet vad jag år för. Efter x antal år så =) Haha 

Men men, Nu ska vi inte vara bitter. Sitter med min alldeles egna lilla stjärna och drömmer mig bort. Jag drömmer om ett liv utan större problem... Känner verkligen kärlek och värme. Hoppas alla får uppleva detta!!!

För övrigt så blir det PEPPARKAKSBAK i helgen med Lars. Hoppas verkligen på det i alla fall. Det skulle vara otroligt flumm :D Haha.. Men det märker vi. 

NU blir det i alla fall mycket mys med kärleken. Kanske en liten kvällspromenad?!?! :D:D

Natti natti folket <3<3 

Vuxna människor!?

Yes då fick jag brev från min förra chef. Stod bara en massa bullshit. Haha jag blir så trött. Det där är juh vuxna människor och bör veta bättre. Men Icke.

Nu skicka frun lite trackasserande mail till mig på facebook. Oj oj oj , bitter man kan vara.
Blir så trött. Man tror att man ska få jobba med vuxna människor. Men så är det juh inte. Man hamnar hos folk somskiter i sina anställda och så fort de knyter skorna så jobbar man inte tillräckligt hårt. Eller sitter ner och bokför åt dem i tre timmar. Men då har jag setat i 3 timmar för länge. TROTS att jag sprungit och tagit hand om disk och kunder där emellan. Oj oj oj.. Hur ska dom ha det.

Nej rekomenderar verkligen inte grillen till någon. Bittra folk, och sen man kan diskutera maten. Jag som har sett det inifrån vet vad jag talar om. Men men. SER jättemysigt ut och så.... Nu känner jag inte att jag har nå ansvar till att vara sams med dem eller få dåligt samvete för att jag skriver att jag inte trivs och känner att jag MÅSTE säga att maten är god. NU MÅSTE jag ingenting. Haha SKÖNT. Shit va fri jag känner mig.

Nej nu ska jag ner och garva lite med Lars =) Behöver få snacka lite skit med henne. Hon förstår mig!! Haha. Hon är så niiiice.

Kram till nästan alla ..
Ni som INTE inkluderas vet nog vilka ni är.. Haha

Jahapp.....

Tack vare min egna lilla skyddsängel så är jag ganska nöjd med hur dagen slutade. Ska dra igenom dagen från början.

Vaknade otroligt tidigt i morse. Så vi gjorde lite frukost och sedan kröp vi ner i sängen igen. HUr myyysigt som helst. Oh vad jag älskar den där själen!!! Så mös lite med honom innan jag satte mig tungt på cykeln och cyklade till jobbet. Uch hade så ont i magen. På väg till Jobbet lyssnade jag på Caedmon's Call. Jag vet inte vad låten heter men, den handlade om att man skulle ha hopp. Man skulle inte ge upp utan ha hopp om allt. Så efter den låten kände jag mig väldigt taggad till att ta itu med denna dag men enny utmaning. Men känslan av att något skulle vara fel även idag satt kvar.  Och mycket riktigt. Kom till jobbet och frågade så fort Kamran kom till jobbet vad det var han ville prata med mig om. Vi satte oss ned och prata. Och nu var ALLT fel, allt från att jag höll tallrikarna fel när jag servera till att jag inte var tillräckligt trevlig. Först ville jag ta det som en man. Inte visanågonting. MEN när han väl sa "Men vi är jätte nöjda med dig och vill verkligen ha kvar dig" då brast det för mig. Haha jag är skitdålig och bör sluta MEN jag är jätteduktig och de vill verkligen ha kvar mig ......Hmm hur går de ihop. Av ren frustation så börjar tårarna rinna. Kamran kollar på mig och säger att jag genast ska sluta gråta och gå hem för dagen. Men jag säger att de e lugnt och sedan springer in på toan och torkar mina tårar och sedan ut och arbeta. Menjag höll inte. Messade min kontakt på AF och de ringde mig och kallade in mig till ett akutmöte. Efter att ha pratat av mig där om ALLT (precis ALLT) Så jag gick tillbaka till grillen, hämtade mina saker och sedan fortsatte jag hem. Kändes skönt när jag kom hem. Ringde till puddingen och prata lite med honom. Känns bra och veta att man har så bra folk som står bakom en och stöttar en.

Så det var det som har hänt på grillen idag. Hmm får se vad som händer härnäst. Ska inte gå dit i morgon i alla fall. SÅ mycket har jag klart för mig! Det fick jag inte för AF heller så.

Nu så blir de ev film i blåa. Träffa lite folk och må bra då Joel var tvungen att träffa släkten idag =( Men ska leka i morgon ist. Eller så ligger jag bara hemma idag och tycker synd om mig själv. Haha nej då. Ska träffa David i alla fall hoppas vi. Kommer en updatering om vad som hände nu ikväll:D

Kramar till alla!!!

16 november

Yes en ny dag avklarad och sitter nu insvept i puddingens famn. Han sitter och härjar med Tompa och jag halvsover. Haha. Kan man  må  bättre?? Tror inte det. JO det skulle kunna vara bättre. Men men ..

Känner mig så ouppskattad på grillen nu för tiden. Och hur länge har jag varit där? Haha. Men det är kockis hit och kockis dit. HAn är otroligt duktig på att laga mat. Det säger jag ingenting om . Men som idag så fick jag en bok i handen och skulle bokföra. Jag har ALDRIG i hela mitt liv bokfört någonting på allvar i alla fall. Och jag får ingen klapp på axeln eller någonting. Nja känns otroligt ouppskattad bara. Jag kräver inte att de ska gräva stora gruvhål och börja leta efter guld och så men. Ett "Bra gjort Jenny" eller "Var det svårt? Du verkade få till det i alla fall. Bra" Men nej ingenting. Hmm.. Jaja.. Jag är inte lika värdefull som Kocken. Jag är juh bara ettMähä som sköter kassan och är otroligt duktig och ger kunderna mycket bra service. Det är juh inte värt någonting.   Nej nej. HAha... jag tycker verkligen jag gör ett hästjobb. Och nu ville dem prata med mig i morgon igen. Se vad som finns att klagas på eller kanske något annat lika trevligt.

Nej förlåt nu är jag bara negativ. Men så  blir det när man känner sig ouppskattad. Så är det. Vem kan klandra mig liksom.

Grillen har i alla fall bra mat. Så kom dit och testa maten vettja ;) Lite dubbla budskap kanske. Det är trevlgit folk på grillen. Det är det verkligen och de ger bra och god mat. Otroligt fina människorär det. Och kan va min självkänsla som spökar och känner mig så. Det vet man juh aldrig. Men mina känslor måste i alla fall få komma upp till ytan. Och däremed basta. Hoppas jag inte får skit för detta sen.

Nu säger puddingen att jag ska stå på mig och om jag känner såhär så måste man ta upp det med dem. Så det tänker jag göra i morgon när dem pratar med mig om det dem nu ville prata om. Hoppas på en bra dag. Haha sötnosen ska följa med mig till jobbet. Eller han kommer när vi väl har öppnat liksom. Så jag får umgås med honom maximalt. HAha han är så otroligt bra för mig. Hade verkligen glömt bort vad lycka och hela den biten innebar =)=) Jag är så lycklig.

Nu ska vi snart mysa ner oss i sängen alla tre och kolla på film. Sen blir de upp till jobbet i morgon. Känns som om den dagen kommer bli en utmaning, Men sådana tycker vi om!!!! Känner mig laddad. Med sötnöten vid min sida klarar jag ALLT!!!!! <3<3<3

Natti natti

Hel

Hade glömt bort att man kunde känna sig så hel.

Hela veckan har varit kass.
Och så kommer detta nu =)
Helt UNDERBART!!!!

Ser fram emot jobbet i morgon =)
Hoppas man kan åstadkomma någonting bra ..
HIIH

LIVET ÄR UNDEBART när det är det ;)


15 November

Idag har jag inte gjort NÅGONTING. Jo jag har käkat och vattnat mina blommor. Sen har jag bara legat i soffan och inte gjort någonting. Ska snart träna lite styrka hade jag tänkt. Ett två timmarspass blir det nog. OM det inte dyker upp något annat trevligt. HAha nej då ska verkligen försöka träna lite. Men måste erkänna att jag har lite träningsvärk efter innebandyn igår. Haha som sagt spelade väldigt bra och så så =) Men men.. Mer träningsvärk ska det bli. Anledningen till att jag inte gjort något är för att jag legat i sån huvudvärk så jag vet inte vad. Jaja orelevant fakta.  

Annars en dag som denna så hinner man ju tänka och fundera lite. Saknar Costa Rica och hela dess innehåll så otrolgit mycket. Satt och prata med folket på skype häromdagen och inser hur jäkla bra jag har blivit på spanska. Jag är så bra =)

Har funderat en hel del på Mamma idag. Och det har känts mycket bättre idag. Även om saknaden är otroligt stor nu. Vet inte hur jag ska förklara saken men.. Har fått tecken från Mamma otroligt mycket. Från det att min dator sätter igågn Ted Gärdestad (Mammas favorit) till att jag kommit in på slumpmässig blogg och det första jag ser är tavlan Mamma hade ovanför sängen. Så har känt mycket att jag är rädd att Mamma tror att jag har glömt bort henne. MEN jag vet så mycket bättre. Mamma skulle älska att jag mår lite bättre och inte mår dåligt när jag tänker på henne. Hon skulle vilja att jag mådde bra. Så känns lite bättre nu =)

Tompa ska komma hit och träna med mig. Känns bra att jag får stöd från grabbarna när det gäller min träning. Så det känns bra. Blir så taggad. SÅ styrka blir det idag. Haha så taggad!!!!! Efter att ha legat en hel dag så ska de bli skönt att röra lite på sig =) Framförallt träningsmässigt och intebara gå till servus och handla eller nåt. Haha.

Jag har även funderingar på att klippa lugg igen. MEn jag vet inte. Så skönt att kunna sätta upp den och den är borta. MEN känner mig mer hemma med lugg. Så vad tycker ni??? Haha.. Ni som har känt mig och sett mig i både och i alla fall. Nej nu ska jag spela in en av mina nya sånger jag gjort och sedan så träna med Tompa.
Ha det bra folket!!!
KRAM

FJORTIS

Haha oj vad fjortis jag har vart idag.
Spelat in en massa film. De blir nog bra.
Kanske blir lite mer i morgon.. de märker vi.

Annars så har jag lekt med Nord idag. MYCKET trevligt.
Hihi vi tjockade i oss massa glass.
Och blev bannlysta från snyggats-chatten.
Haha mycket trevlgit som sagt.

Men ja är massa trött och ska försöka sova ut.
 Sista lediga dagen innan en ny arbetsvecka =(
Men men det ska väl gå antar jag.

Innebandy idag annars precis som vanligt.
Tyckte att jag spelade på ganska bra.
Fick vara med på ett mycket bra sätt idag.
Hade även många fina chanser på mål.
MEN som jag självklart missade ;) Haha.
Men men det var kul idag i alla fall.

"Och bara så ni vet!!
Jag är ett stort JONAS-FAN!!!!!!
Jag älskar honom sååå mycket.
Det kommer bli han och jag.
Jag looovar"

Det sista var ett litet urdrag från filmen jag spelade in idag =) Haha
Så NEJJE det var inte seriöst (A)

Faller ihop

Tynar bort allt mer och mer.
Snart så återstår..... Ingenting

Min blogg är min blogg

Om ni inte tycker om min blogg så sluta läs den.
Det är INGEN som tvingar er att läsa den . Haha
Tyck inte att jag är omogen och söker uppmärksamhet. Den är en BLOGG!!!!!
Jag skriver om MITT liv och MINA tankar, MINA upplevelser och MITT MIN MINA...!!!!!!
Take it or leave it ffs!!
Herre min GUD, hjälp dessa själar till något annat i livet.
Än att sitta och läsa andras bloggar och klaga.


Ja träffade juh David igår och prata om det mesta i livet. Det var niiiice. Men kom hem liiiite sent så var hur trött som helst när jag skulle upp till Grillen idag. Men de gick juh bra. Var där och fick jobba över en halvtimme då den ena satt i möte och den andra hade gått hem till att den tredje var ute på ärenden. Men men inte gnäller jag för det. I morgon är det fredag och HELG!!!! Ska bli skööönt LÄNGTAR!!!

Haha nu blev jag helt slut på ord. Det är inte vanligt.
Ska frysa in lite mat... Så jag har i helgen.
Sen vattna mina stackars blommor
Sen SOVA!!!
Elelr kanske träffa david först. Det märker vi. Haha

Kramar till alla!!!

Lite bättre

Allt känns lite bättre nu. Åkte över till David efter jobbet och prata ut om allt bajs som har varit. Ska se om vi ska snacka lite med Perra eller inte. Det återstår och se. Men men. Hade ett givande samtal ialla fall. Jag fick spy och gråta lite och det var behövligt. Precis det jag behövde. Så ska väl sova nu innan jobbet i morgon. Vill nästan inte dit. Usch .. Men men

Ja en hel del skoj hände. Spekulerade lite mer till one. Kom på VÄRSTA BRAIGA idén. Haha och ja. Haha David var så snäll och åkte över med shoklad till mig idag. Jag var på jobbet och han skulle dumpa det i min postlåda. MEN han tog fel.. HAHAHHAHAHHAHAHHA och det visste han inte först han fråga mig om jag fått nå daim idag, nerdumpat i brevlådan. Jag ba "nejje de har jag inte vadårå" så förklara han hur han hade åkt över för att vara snäll och ja... måste ha dumpat i fel!!! SKILL!!! HAha ett gott skratt fick jag i alla fall!!! TACK

Du är så bra vännen!!! Tack för att du finns! <3

Spanskan idag gick HUR BRA SOM HELST =)=)=)=)=)=)=) ÖVERLYCKLIG. Haha

Mennu ska här sovas så jag orkar konfrontera alla världens problem i morgon...
VILL INTE, KAN INTE, ORKAR INTE... men måste *suck¨*

Besviken!

SÅ sjukt besviken jag är. Fattar inte hur folk är pantade. ÅH (Jag vet att chefen läser min blogg och skulle uppskaffa att detta INTE påverkar mitt arbete. Här är jag privat och på jobbet proffesionell. TACK)

Japp varit på grillen hela dagen som vanligt. Och det jag skriver nu får absolut INTE påverka deras mat. För godatre mat i stan får ni nog leta efter. I morgon serverar vi Spagheti och köttfärssås somdagens. Under dagen så fick jag reda på att vi inte alls höll oss till det som vi hade kommit överrens om. Känner mig så otroligt överkörd. Och sedan säga "Ja, vi kan göra som vi sa innan MEN då blir inte vårat samarbete långvarigt" Vad är det för någonting. Och ja jag  kan förstå att livet inte är rättvist å blablala och vissa saker är självklara. Allt från att folk emd utbildning är högre uppsatt MEN jag har massa erfarenhet å så juh. VAd är problemet. Men men. Ja det är väl bara svälja å gå vidare antar jag. MEN jag tycker inte om idén.

Jag ska be att det ordnar sig för mig. Att det löser sig med ALLT

Nu ska jag snart iväg och jobba. Får riktig lön, vettig lön och manuppskattas för det man gör. (Det jag gör på grillen uppskattas det med !!)

Jobbet kallar!!! SPANSKA woooohooooo

10 November

Wooohooooo.
Dagen idag har varit bra. Om man bortser från lite missförståd mellan mig och Veronica. Hoppas allt löser sig för dig med allt!!!

Japp Grillen idag för fulla muggar. Trodde att det skulle bli tomt utan Mathias men det gick på bra ändå. Haha hade igång datorn där med så jag hade lite att göra på rasterna. Passade på att flytta över STORA filer som tar timmar att göra.!! Så nu har man det gjort =) Niiiice. Var iväg till Personalstrategerna och skulle få en lapp ifylld där jag träffade jag min chef som jag har för spanskan. Och pratade med en äldre dam och vi började prata om alla mina skills. Så nu ska jag ev börja undervisa i teckenspråk. Hur kul skulle inte det vara!! Så jag ska ev iväg på lunch med dem på torsdag för att försöka få in mig! Ska maila Jenny och kolla om det är okej. Det är juh ändå för att få in en fot i arbetet på riktigt. Så hoppas hoppas hoppas. Haha. Den här äldre damen var även hon mycket berest och så så hon blev en riktig storfavorit genast. Haha =)

Ja jobbat hela dagen sedan kom Veronica. Vi kollade lite Hells Kitchen och sedan gick vi ut och gick med Lollo. Det var trevligt. Jag lekte en himla massor med  Lucia. Så jag hade skoj i alla fall. Haha. Sen kom vi hem och tjåla lite skit och sedan drog vi igång ett nytt pussel till mig :D Haha sen när Veronica skulle hem så fick hon inte en alltför trevlig överraskning. Men då det kan tyckas vara privat så säger jag det inte här.

Nu så sitter jag och kollar Hells Kitchen MEN attans vad mycket reklam det är! Så hinner skriva en massa blogg emellan ;) Haha. Nej nu börja det igen. Måste sova sedan för att orka upp till grillen i morgon =) Kram på er alla!!!

barnrumpor

Idag har varit en bra dag MEN känner att jag måste skriva av mig lite.

Igår var jag som sagt på Lindgården och härjade runt. Vi fick mycket god mat och allt var nice =) Sen så kom en person som hade val att dissa mig totalt. Jag förstod inte riktigt varför. Kunde juh ha med att jag sa åt henne på skarpen dagen innan att sluta lägga mig ikläm. Men men. Efter ett pars timmas helt onödigt dissande så tog jag tag i saken. "Man ska förlåta och välsigna" Jag sa åt henne att vi ska prata och det gjorde vi. Jag fick en sån där riktigt hatad attityd tillbaka. Bara stå och rycka på axlarna och säga "whatever"... INTE OKEJ!!! DÅ blir Jenny ännu mer förbannad och nästan dampar loss totalt.
1. För hennes onödiga dissning under dagen.
2. För hennes jävligt onödiga kommentar dagen innan.
3. För hennes JÄKLA attityd när jag pratade med henne.
Jag blir så trött. Så efter en timme HOPPADES jag på att hon skulle fått in lite i skallen. Hon bad om ursäkt och ville att jag skulle halvt sluta leva mitt liv. Med mitt sociala kontaktnät osv. MEN efter mycket prat från min sida så trodde jag att hon förstod att bara för att hon inte mår så bra så kan inte jag lägga mitt liv på hyllan. Är det någonting jag har gjort så är det att ha ställt upp och försökt stötta så gott jag kan. Så vi pratade lite till och hon bad om ursäkt och sa att hon skulle släppa allt och så. MEN jag han inte mer än komma hem och hon fortsatte med påhopp efter påhopp. Jag bad snällt henne att sluta men hon lyssnade inte.
Bara någon minut senare  så kom andra parten och va på mig. Det är juh fel av mig att ha massa vänner och allt var det nu är!!! Jag känner otroligt många och ni ber mig att sluta prata med folk och så för att ni själva ska kunna må bra...

Mina vänner är mina vänner. För att ni bråkar med varandra tycker jag är otroligt tråkigt. MEN ni kan inte lägga mig i mitten och försöka se till så att jag mår dåligare än er för att ni ska känna er mer värdefulla. Det är juh bara idioti. Nu är det inte bara tjejen som jag prata om tidigare. EN mycket nära vän till mig, en herre, var även han igår. Allt sluta med att jag fick stänga av min mobil för att kunna slappna av.

Mitt liv är långt ifrån det bästa mankan önska sig. Nu under höstdepression och allt så blir det att man tänker otroligt mycket på mamma. Vill ha henne här, hos mig. Men är det någon som stöttar och ser till att man står på benen?? Nejje alla är så självupptagna. Ensam är stark har varit mitt motto länge!! Och jag orkar snart inte ställa upp för alla andra heller. Och det är synd då många står upp tack vare mig.

Jag vill verkligen att ni alla ska må bra. Jag älskar er alla så otroligt mcyket. Men ni måste börja visa tacksamhet och inte bara ge mig ett "fuck you finger" och sedan fortsätta stötta er på mig. Det kommer jag inte orka.. Tyvärr.....

Så nu hoppas jag att folket som känner sig träffade tar åt sig!!!!

9 november

Jobbat hela dagen.
Hade lite ensam tid med Mathias idag. Så de va trevligt.
Haha sedan träffa man en hel del trevliga gäster (A) haha

NU är det hells kitchen som gäller!!!

8 November

Har spenderat hela dagen på Lindgården.
Vi lyckades samla in närmare 10 000 till Världens barn igår =)
Shit va bra vi är!!

NEj massa trött och ska upp å jobba i morgon!!!
Jag ska JOBBA i morgon :D:D:D:D:D

7 november

Jaha.... denna dag var då över. Tänker INTE skriva värsta långa blogginlägget då jag är massa trött. MEN var upp på stan och hjälpte kyrkan att samla in pengar till Världens barn! Gick mycket bra tycker jag! Hihi. Härjade med konfirmander och lite annat. Träffade även Jonas, David och Eric på stan. Det var trevligt. Efter detta så for jag hem och lagade mig lite mat. Gott var det. Sedan kom Nord förbi någon timme och vi snacka skit. Mycket trevlgit att få se den damen igen =) HAha...

Sedan så kom grannen förbi och lockade mitt hår och sedan for jag till Blåa där vi skulel fira Eric och Jonas. Haha Jonas fick SKITSNYGGA trosos av folket. Haha typ storlek 52 eller nåt. Haha skratta man eller vad!? Vi käka lite gott, vissa kollade film men jag och Nord drog hem till mig. Där drygade vi rint på snyggastchatten. Haha Gud vad skoj vi hade!!!! Och nu åkte hon hem.

TACK till alla som gjort min dag så underbar!!!!!

Natti natti <3

Anita Barker

Som jag sa innan så var jag på Ungdomssamling i blå idag med pingskyrkan då. Det var Anita Barker som skulle tala idag. Anita är en äldre dam som drabbades av en ögonsjukdom i hennes tonår. Det fanns ingenting att göra åt saken och de trodde att hon skulle bli helt blind. MEN hon har 2% av synen kvar. I och med detta så skulle nog många tonåringar sätta sig ner och mer eller mindre ge upp livet MEN hon gav sitt liv till Jesus. I den stunden så hittade hon meningen med hennes liv varteftersom. Hon har åkt till USA, pluggat på universitet (utan att kunna läsa och skriva) Men med Jesus hjälp så klarade hon det. Hon har även gjort sjuka människor friska. Med kraften från Jesus klarar hon allt. Helt egendomlig människa. Att kämpa och göra det hon gör, ska hon ha en stor applåd för. Nu skriver hon böcker och är ute mycket som missionär.

Att uppleva Jesus och ta in honom är inte alla gånger så lätt. Anita sa någonting mycket klokt. "Mitt budskap är inte att hela onda tyggar, mitt största budskap är att förlåta och välsigna folk"

Detta fick mig att reagera på många saker. Delvis på Tim. Samt på alla småbråk man har haft med folk och som man har haft så svårt att förlåta som verkligen är skitsaker. SAMT så kom jag och tänka en himla massa på Mamma. Jag har verkligen inte släppt den biten.
1. Hur jag ska kunna förlåta mig själv. Varför gjorde jag inte mer för. Jag skulle ställt upp mer. Jag är en hemsk människa....
2. Hur ska jag kunna förlåta Mamma för att hon lämnade mig? Det är så fruktansvärt svårt. Skulle behöva ha henne här så mycket mer för varje dag.

Tankarna kring Mamma snurrar runt och tårarna rinner. Egentligen ska jag inte behöva förlåta Mamma då det inte finns något att förlåta. MEN jag är så ensam utan henne. Jag är inte hel. Joel är så underbar och likaså Tompa, för att inte tala om Nisse och alla andra vänner! Men en Mamma är alltid en Mamma. Finns bara en och den går inte att ersätta. *tår rinner ner för kinden*

Ska verkligen sätta mig ner och reflektera över det denna kvinna sa. Jag vill även göra lite reklam för henne. Hon ska prata i pingskyrkan i dag LÖRDAG klockan 16.00 och 18.30. Gå dit och lyssna på henne!!!

Nu ska jag lägga mig och sova efter att ha sagt nej till flertalet fester och nu mys med Tompa. Han är Gudomlig. Han VET när jag behöver någon!!! En stjärna i himlen till dig!!!

min dag 6 november

Klockan är åtta och min klocka ringer. Jag vill inte gå upp så jag fortsätter att blunda ett tag till. Jag tänker tillbaka på min dröm jag hade. Den kändes så äkta. Jag drömde att jag tog ner Massa tavlor och saker från mina väggar. Och när jag hade tagit ner allt så hängde jag tillbaka nålarna i hålen igen. Så mycket konstigt. Men kändes så verkligen. Klockan snoozade till efter tio minuter. Åh jag måste gå upp. Jag slog upp ögonen satte mig upp i sängen och såg mig omkring. Alla mina saker var nerplockade och nålarna satt kvar i hålen. SHIT va läskigt. Ingen tid att spilla då jag snart skulle befinna mig hos personalstrategerna och leka. Mina kläder for på, musik i öronen och sedan satte jag mig på cykeln och iväg. Leka runt på Personalstrategerna var ingen konst, tröttheten dominerade.

RING.. Telefonen ringer. Det var Nisse som fundera om jag hade mätat mig klart ;) Han sa MÄTAT och inte MÖTAT;) Haha. Så vi träffades på stan och vi gick sedan hem till mig. Där han vi inte vara länge för Hanna min lillasyster ringde och behövde lite magtabletter. Snäll storasyster så är det kalrt att man går dit med lite. Det räckte med en samarin. "Ska vi spela bowling?" är det någon som säger. Dum idé men visst vi drog och spelade. Mycket trevligt. Där så träffade vi Lollo och Sara. Så flummade runt lite med dem. Jag var OTROLIGT trött idag. Så jag härjade mer än någonsin. JAG hade kul i alla fall. Anna råkade ut för ett av mina samtal idag. Haha stackars människa. Men kul hade då jag i alla fall :D Tror nog hon ler också. Haha Nisse med stackaren. Han har fått stå ut med mig HELA dagen. Eller ja från klockan 10-17 i alla fall. Stackars själ. Jag ahr kittlat honom, petat honom i öronen med mina blöta fingrar och OJOJOJ. Fick även reda på idag att mer folk tror att vi är tillsammans. och för att klargöra saken. VI ÄR INTE TILLSAMMANS!!!! Så då var den saken avklarad.

Efter allt härj med Nisse så blev det Ungdomssamling med Pingskyrkan. MYCKET trevligt faktiskt! T'nka skriva ett eget litet blogginlägg om det!!

Väl hemma så möter jag Henke (gammal klasskamrat) så vi tjålar en stund. Det var Mycket trevligt =) Och nu så har Tompa kommit och fått höra mig gnälla över min vardag. Haha oh den människan betyder!!!

Så Natti Natti folket <3


Veronica <3

Min lilla guldklimp. Tycker de e så sjukt skoj å leka med digDu har verkligen förgyllt min vardag dem senaste dagarna. I allt mörker så har du kommit och lyst upp som en sol. Man har då aldrig tråkigt med dig!!! TACK för att du är så fantastiskt bra. Hoppas vi håller det vi har nu. Kommer väl bli ändring på när Madde kommer hem och du slyttar tillbaka till Vad. Men vem vet. Haha jag hoppas då i alla fall.

Dagen i övrigt var att David kom hem till mig vid elva och vi käkade lite frukost tillsammans. Det var riktigt mysigt. Det måste göras oftare. Sedan så kom Karro och skulle fota mig till hennes skolarbete. Hoppas du fick till bilderna gumman!!! Sedan så lekte jag och David ett tag till tills han och hans far skulel iväg och gymma. Han hade precis övertalat mig att följa med då Sara ringer och vill leka. Jag bestämmer mig för att träffa henne istället. Vi prata lite och allmänt härja och sedan drog hon hem och käka. Jag passade på att käka då jag med innan Vronkan kom. Vi spelade lite Gitte (Guitar hero) och JAG ÄGDE sönder på det :D Haha Sedan kom Sara förbi en vända och hon var inte alls så bra ;) Sorry vännen. Du får träna. Haha. Så jag å Vronkan fortsatte med gitte, sedan karaoke och sedan wii sports. Haha Det var mycket trevligt. Vi som sa att vi inte skulle leka till sent idag .. Blev BARA till 00;) Haha

TACK för en nice dag i alla fall :D

I morgon blir de dampa loss med Nisse =) Får se hur mycket och länge man orkar. !! <3

Natti Natti folket!

Alltså folk

Kan inte alla bara växa upp?? Nu skulle jag hjälpa en människa men henens skolarbete. Jag har gjort så gott jag kunnat MEN räcker det? Nej... Känns osm om jag ska göra hela arbetet innan folk blir nöjda. ALLT började med att denna människa ringde ig och fråga om jag skulle vara ledig onsdag 4 november (igår) så hon kunde få hjälp. MEN hon kanske inte skulle kunna så jag bad henne höra av sig I TID om det blev något. Hon ringde inte så jag åkte till Örebro. JAG VAR ETT AS som inte satt hemma hela dagen och väntade på henne. Jag drog vid två till Örebro för att fira min vän Eric. DET VAR FEL. Sen så skulle fi fixa det elva idag och jag sa att jag hade bestämt annat men då hon sa att det bara skulle ta kort tid så fick det väl gå. Och när hon kommer ger hon mig pikar om vilken hemsk människa jag är som skiter i henne. Jag blir så trött.

Jag ställer verkligen upp för mina vänner. Det tycker jag. Jag sa att jag skulle hjälpa henne med detta arbete och det gjorde jag. Vart är problemet. Prata lite med David om det för att jag kände mig verkligen hemsk ett tag. Men han sa att jag gjort helt rätt. Så ja. Det ska väl inte ens behöva bli värsta grejjen av allt? Men jo tydligen. Jag förstörde allt genom att det snöade idag också. Det fick jag minsann höra . Jag kan inte styra över vädret. Må jag vara bra MEN inte så bra...

Tycker verkligen om denna tjej. Men nu har hon gått bakom ryggen på mig och massa skit. Vilka är en trogen liksom!? Nisse han är bra bra... Det är han. Han vet jag vart jag har någonstans. Även om han är duktig på å ljuga.. Eller NEJ det är han inte. Han ljuger ofta men sådär dåligt så man fattar att de e skämt liksom. Han betyder mycket!!!

Tänk om folk kunde vara lite mer vuxna och ta saker face to face ist.. Tänk om ....

Örebro vända.

Haha dagen blev inte alls som jag hade planerat den.
Först så trodde jag att Karro skulle höra av sig I TID ang fotograferingen då vi inte hade BESTÄMT någonting till100% säkerhet. Så när David messa och fråga om jag skulle med och överraska Eric sa jag utan att tveka Ja. Sedan fick jag höra om hur Karro sagt till folk hur elak jag hade vart som sket i henne. SÅ VAR INTE FALLET. Men men fotograferingen tar vi i morgon istället bara =) Så då var det löst. Ja i vilket fall som helst så blev det Örebro med David, Pallan och deras mamma. Eric visste inte alls om att vi skulle komma så det var lite trevligt. Han fick en sån där Soda stream och så fika vi lite. Sedan han vi inte med så mycket mer då i alla fall jag var tvungen att dra hem för att jobba =) Men GRATTIS ERIC än en gång!!!

Hem till jobbet var det. Hade min första grupp i spanska idag. Det gick otroligt bra. Det visade sig att de inte ens kunde säga Hola! Haha, det var en som kunde lite granna. Han tror kanske att han kan mer än vad han kan också. Men men det ska vi nog få ordning på. Hihi. Veronica följde med som moraliskt stöd. Det behövdes verkligen. TACK gumman!!! <3 Ja sedan så skulle jag och Vronkan käka lite tänkte vi. Men vi kom inte långt tills vi blev stannade av branmän som frågade om vi visste i vilken soptunna det brann i. Och nejje det visste vi inte. När vi sedan gick tillbaka till bilen så inser vi att det är påstlådan vid Domus som dem har tänt eld i inuti. Så alla som posta brev efter tömningsdags. SORRY men dem finns nog inte kvar. Innan vi förstod att det var postlådan så hitta jag en tändare som jag kasta i soptunnan. Det kanske inte var så smart. Men men (A) hur skulle jag kunna veta!? Sedan så bjöd Veronica mig på pizza i alla fall. MYCKET GULLIGT av henne. Me gusta muchisimo.   Efter våran tripp på stan så for vi hem till mig och spelade Wii =) Haha Hon ägde sönder mig enda tills jag vi gav upp och jag satte mig ner och spela. DÅ fick jag JÄTTEHÖGA poäng. Haha =)

Men NU väntar massa sömn innan jag ska vara snygg å bli fotograferad!!! :D

NATTI NATTI folket!!!

EJ BRUTEN

Min tå är INTE bruten har jag bestämt. Haha. Nej men svullnaden har gått ned och det är nästan så jag kan böjja på den. så WOOOHOOO hur bra somhelst juh. Så vi får se. Jag inbillar mig att den inte ser så hemsk ut idag oxå men jag vet inte. Kan bara vara inbillning. Men ja, har inte lika ont heller och bara det är juh hur bra som helst!!! Tycker jag i alla fall. Thihii

Igår kväll vid elva så bestämde jag och Veronica att vi skulel träffas ett litet tag. Vi tänkte oss först i en timme. MEN riktigt så blev inte fallet. Vid halv två så började vi röra oss mot Veronica men stannade vid 7:an och prata i över en halvtimme till. Där insåg vi att ingen av oss ville bli vuxna :O HAha MEN det var MYCKET trevligt att få träffa den damen igen. Vi måste göra detta oftare. TACK för en trevlig kväll.

När jag väl skulle hem igen för att umgås med Tompa hade han somnat i sängen. Så sött thihi. SÅ jag lät han sova och jag la mig i soffan. EFter en timme kom han och la sig i soffan och vi kröp ned i sängen. Varför ligga obekvämt i soffan när man kan ligga skönt i sängen :D haha. Vi sov till ungefär tio och käkade sedan frukost. nu sitter han i telefon och snackar jobb så tänkte passa på att updatera min blogg :D Han drar snart tillbaka till Västerås och då blir jag själv. Ska då fixa iordning allt inför spanskan ikväll! :D OJ nu kommer Topma. Dags att va social =)

PS VILL gratta Camilla och Eric som fyller år idag =) GRATTIS TILL DEM!!!!

Ha en bra dag folket.

fortsatt tur!?

HAha jajamensan vilken bra dag detta har varit. Som jag skrev innan så gick min hemmanyckel sönder idag. TUR hade jag som fick tag på vicevärden som jag skrev i det förra inlägget. Efter att ha setat och planerat inför spanskalektionen i morgon och haft tvättstuga så drog jag ned till Lindgården för att jobba lite. Visserligen så skulle vi bara baka men i alla fall. Väl på lindgården så får en annan assistent för sig att springa och ta emot bollen då när jag står och kickar. Så jag sparkar i tån på hans smalben. så jag tror tametusan att jag bryter tån. Det är blå och svullen och gör allmänt ont. Nageln rök i alla fall. SKa kolla upp det i morgon på sjukhuset tänkte jag. Ska ta en alvedon innan jag går och lägger mig så jag kan sova. För med denna smärta så är det då omöjligt. Haha.. Sedan så på hemvägen drog jag förbi servus och handla bröd till ikväll osm jag och Tompa har käkat. Kommer hem och inser att mina räkor är sönderfrysta. SUCK det var bara att gå ner igen. Med min stackars tå. Tycker lite synd om den. Tompa har tittat på den nu ikväll och han tycker inte den ser fin ut. FFS... Blir så trött.. Haha Men men vad ska man göra. Sjukhuset gör inte så mycket åt brytna tår i alla fall. Så kanske ska strunta i läkaren i alla fall. Onödiga pengar att slänga ut!? Jag tror iofs inte att den är bruten utan bara riktigt illa stukad och att nageln flög av.Så himla skoj. Jag kommer hinna dö innan dagen är slut haha. Nej då de tror jag inte men.. JA i morgon hoppas jag på lite mer tur!!!!!

Min vanliga tur

Ja, jag var till stan idag och fulade runt lite. FÖRST gick jag till mitt nya jobb och till chefen för att prata lite. Jag fick nycklar och instruktioner om hur allt fungera. Fick även all information som jag skulle kunna tänkas behöva. Bland annat så fick jag veta att dem redan har läst TVÅ TERMINER spanska. HUR ska jag klara detta? Det kommer bli riktigt intressnat. Jag fick även förslaget att starta fler cirklar. Vilket skulle vara riktigt bra! Mer pengar till mig =) Haha.  Nej men det ska bli trevligt. Sen när jag var där och prata med chefen så kom Jenny (tjej från Personalstrategerna) förbi och fråga vart jag var i morse. Jag glömde bort att jag hade möte med dem.. SUCK. Men men det löste sig och jag fick gå dit efter jag pratat med min nya chef. SUCK.. Sedan for jag in till Handeksbanken och satte in lite pengar. satte in 700 kr. Så kanske får allt att fungera denna månad. Vi får se =) Jag mötte upp Sara och jag trodde att vi skulle leka lite men hon ville hem och lägga sig i badet. Så ja. Precis innan hon skulle dra mötte vi Pallan =) Mycket trevligt att få se den själen igen =) Saknat mycket. Så vi tjålade lite skit och sedan cyklade jag hem.

Jag cyklade hem glad och munter med massa bra musik i öronen. Och när jag kommer till dörren så mot min förvåning så får jag inte in nyckeln i dörren. Jag kollade på den och den var HELT sne.. Jahapp då kommer jag inte in tänkte jag. Jag ringde min familj som har min extranyckel och de skulle komma över med den. När jag var på väg ner till farmor för att vara där till min nyckel kom så träffade jag på vicevärden. Jag frågade honom om han hade en extranyckel till min lägenhet. OCH det HADE han. Så han följde med mig upp. Jag kom in och han gick hem till sig. TACK för en trevlig snäll vicevärd som släppte inmig utan någon kostnad. Jag skulle även få en ny nyckel utan extra kostnad eftersom nyckeln blivit så i min ficka. SÅ TYPISKT!!!! Men jag kom hem och in  i alla fall. Haha min vanliga tur helt enkelt. SKÖNT att jag slipper betala för det. Har juh ganska ont om pengar som det är liksom... Men men tur att det löste sig!!!

ALLT detta är tack vare den svarta katten som sprang över vägen och korsade min väg... KATTENS FEL!!! Se jag är inte dum som tror på sånan saker. Dem stämmer!!!! 

jobb

Jaha klockan är 11.19 ochjag ska iväg och träffa min nya chef kockan 13. Jag är skapligt nervös. Ska få nyckel och gå igenom lite saker som är bra att veta. Om ex HUR dem jobar och sådär. Så nervöst det ska bli att faktiskt UNDERVISA i spanska jag som knappt kan det HAHA. Jag kan prata utan problem så att folk förstår mig men jag vette tusan om det är grammatiskt korrekt eller så. Men ja, inte ligger de helt på nybörjar nivå heller. Så vart ska man börja någonstans? Ska man bara köra på repetition eller ska man börja med grammatik eller... VART SKA MAN BÖRJA??? Får juh panik.... Känner mig så osäker på språket också. Det bidrar väldigt mycket till min nervositet. Nu försöker jag låta smart också.. Haha, Nej men jag vet inte ... nervös nervös nervös. Ska iofs inte ha lektionen först i morgon men, JA ska som sagt få lite viktig information och så idag. JAja de går nog bra.

Oj inatt hade jag en knäpp dröm. Jag drömde att jag va på världens röjfest med alla mina biologiska syskon. Haha inge fel med det. Jag tog hand om Hanna och Sara, Dennis röjde som vanligt. och Linda satt och prata med väninnorna i hörnet. Jag hade fått Hanna och Sara å säng och då fortsatte jag att festa. =) Träffade en riktigt fin och nice karl. Som det slutade med att jag spenderade natten med. Vi däckade i hans säng. Vi fortsatte att dejta i flera veckor. Han var trevlig och charmig. Det var som om han var Joel men ändå inte. Haha efter någon månads dejtning så bestämde vi oss för att gå all the way... DÅ upptäcker jag att han har fel könsorgan.. HAN ÄR EN TJEJ!!! Han fråga inte om det var ett problem och jag säger ingenting utan fortsätter!!!!!! Haha. Dagen efter så funderar jag vad det var för fel på mig.. MEN insåg att jag inte faller för själva könet utan faktiskt för personligheten. Vi pratade ut om varför han inte sa någonting och han var rädd att förlora mig. Det slutade med att han opererade dit en  penis och vi gifte oss!!!! HURknäppt är inte det???!!!!! Haha...

Nu ska jag till tvättstugan! Måste tvätta mina arbetskläder. .. Hej så länge

Omdesign!

Jahapp. Poletten föll ned för mig idag. Jag fattade hur jag skulle göra. Snubbla över en riktigt bra sida som visade hur man skulle göra steg för steg. Så detta blev mitt resultat för dagen. Det är inte VÄLGJORT eller så men lite mer annorlunda än den gröna tidigare. Är tänkt att jag ska lägga in lite bilder på mamma och så småningom.. Jag ska skaffa Photoshop så jag kan redigera massa bilder så att det verkligen blir som jag vill ha det. Då kan det nog bli riktigt nice =) Så ja ... MEN jag vill få bort den rosa färgen .. HUR GÖR MAN DET!! Det är rosa.. !! Kom igen. Det måste ändras! Men det blir morgondagens problem!!!

Nu ska jag prata klart med Anna och sedan sova =) NATTI NATTI

Diskussionen nerlagd

Alla onödigt fula kommentarer om min fest. Alltså det var personliga kommentarer till några av mina gäster. Så fruktansvärt onödigt.. Till och med nu i efterhand så såg jag att det fortfarande pågick!! Så nu har jag tagit bort dom och kommer det fler ang den diskussionen så tar jag bort dem.

och för att klaröra vissa saker.
JAG ÄLSKAR FORTFARANDE LARS!
H
on är en av mina vänner och vi har ingenting osagt sinsemellan. 
Vi är vänner och är inte osams eller nåt.
Den tjejen är på tok för bra för att kunna förloras!
Vi är "grannar", vänner å gamla klassisar.
Hon är toppen!!!


SÅ då var det sagt också.
Då kan vi släppa den biten...

Nu ska jag återgå till jobbet. och kanske äta lite!?
KRAM

Halloweenfest!!

I lördags hade jag Halloweenfest =) Wooohooo Men jag ska dra dagen från början.

Jag vaknade tidigt på morgonen för att städa och dona med det sista. Så upp och hoppa var det på en gång. Fixade med det och for sedan till jobbet. Direkt när jag kom dit så stod det en dam utanför ochhon kom emot mig... Jag tog ut musiken och väntade för att se om hon verkligen skulle prata med mig. Det skulle hon. Hon fråga när grillen öppnade och jag sa Klockan elva. (då var klockan 20 över tio) MEN ge mig fem minuter så kan jag öppna åt dig så ni får lite mat. Jag fick världens utskällning om hur jag inte kunde öppna först elva.. Ojoj oj vilken hemsk människa jag är. Men menin och jobba. Förberedde allt och öppnade klockan elva. Vid halv två kom ANNA och Nisse. Vi käkade lite och snacka lite skit. Sedan kom även David och sa Hej. Så trevligt att Ni kom för att se hur det gick för mig. NI är så bra!!!! Det var tänkt att jag skulle sluta vid sex eftersom jag skulle hem och fixa inför festen. MEN så blev inte fallet. Jag slutade klockan åtta. STRESS...

Jag var hemma strax efter åtta. Slängde ihop en bål och sedan ini duschen. Duschade och sedan fönade jag håret. För att sedan färga det. Skynda skynda skynda. Redan nu började folket komma. STRESS STRESS. Sedan for jag in på toan och började sminka mig. Sminkade klart mig och DÅ kunde festen börja. JAg ställde mig och gjorde välkomstdrinkar åt alla =) Vilket alla uppskattade. Sedan gick folket på bålen medan andra började med sitt eget att dricka. Ganska så snabbt så styrde jag upp Ölspelet. Vi var en hel del som ville vara med. Och självklart gick alla in i maskopi mot mig och skulle supa mig under bordet. Jag däckade inte men visst slog det lite slint i skallen. Haha. Efter detta så kröp jag runt på golvet. Jag tänkte OM jag skulle ramla så skulle jag ha närmare till golvet. Haha.. Men det gick bra. Lyckade göra illa tummen med med Lollo plåstrade om mig så fint. Haha Sara ropar och säger att toapappret är slut och jag går in i kylskåpet och kollar och letar och tar fram en dricka. Alla skrattar. Sedan Inser jag att PAPPER finns i städskrubben. Haha.. Oj oj oj mycket härj. Vi dansade och härjade, spela ölspelet och hade en sjukt massa trevlgit. Man skulle vart där för att kunna få det riktigt för sig. På tok för mycket att skriva. Haha. Kul hade då vi allihopa =) Det var Lelle som satt lite på tvären. Ingen tyckte han var riktigt skoj men men det var juh Lelle =) Haha KUL var det då. Jag fick Joey Jordisons autograf också. Och folket trodde att vi var tillsamman :O Eller ja enligt Anna i alla fall Haha. Joey var Nisse förresten. JAg och Nisse var väl dem som var riktigt utklädda.. Här komer lite bilder.

                                             

Det var lite bilder från kvällen. Kanske kommer mer så småningom =) Men attans vad kul vi hade. Efter ölspel och det ena och det andra så var det dags för folket att röra sig hemmåt. Sista människan gick väl vid fem. Så jag, Anna, wiccy och Marcus skulle sova hos mig så så. Marcus däcka vid strax efter tolv. Så han var utvilad. Men jag väntade såkalrt till sista människorna hade gett sig iväg. Och sedan gick jag och la mig. Sen vakna jag av att Marcus och Wiccy "Viskade". De typ satt och skrek till varandra. Haha. Så jäkla roligt. Två timmars sömn blev det för min del. Men men se jag överlevde =) 

Tack för en helt underbar kväll folket! Perfekt landning. Skulle inte vilja ha dit någon mer eller mindre. Allt blev massa nice =) Ett speciellt tack till Anna somkom hit ända från Norrköping!! Du är underbar!! TACK FOLKET! Måste göras om snart. Dock inte maskerad-liknande fest men festa i alla fall. Det var massa nice. Sitter fortfarande och skrattar åt allt :D Haha MYCKET LYCKAD FEST!!!!

Sliten

Oj oj oj vad sliten jag är. Hade fest igår och sista människan drog runt fem i morse. Haha. Skoj skoj. Men me festen tar vi ett annat inlägg. Ska snart träffa Sara innan Tompa kommer. Sen ska jag äntligen få SOVA!!!! Men men i vilket fall som helst. Anna åkte hem idag =( INTE bra... Saknar henne redan. Vem ska jag nu härja med... Vill ha henne här.. Hos mig,,, HAha JAG ÄR KÄR!! Haha älskar verkligen den där tjejen!!

RSS 2.0