Trött

Mår inte bra .. de va allt för idag ...

STOCKHOLM

Hallå alla glada ute i sommarsolen.

Gårdagen bjöd på lite stekning vid Eskiln samt volleyboll Mycket trevligt. Jonas MÅSTE bli snäll..
David var lite på.. Blev lite arg på honom men de e lugnt nu =) Bara jag som hade käkat för dåligt igår haha.. Men men

Resultatet av dagen bölev totalt sönderbränd =) Haha eller inte riktigt men bränd blev jag i alla fall... Haha men men blir nice sen juh =)

Dagen idag då. Ja nu sitter jag i Sthlm och väntar på att Flack ska komma med lite käk =) Mycket trevligt =)
Ser fram emot en trevlig dag tillsammans med Jonathan och Flack =) Sen kommer de mer folk ikväll hihi nice nice =)

I morgon så drar jag hemåt men kommer bara till Västerås där jag ska vara sällskapsdam åt Nord =) Det blir nog mycket trevligt


Så av detta så bör ni förstå att bloggen inte kopmmer kunna updateras först på söndag som tidigast. Då medföljer även bilder jag lovar ;)

Ha en underbar helg allesammans =) Det ska jag ha iaf ;)

huvudvärk

Huvudvärk blev dagens biverkning.

Var ute å sprang i morse Sen drog jag till david för att fixa lite med bilen . Trevligt tills vi kom till hans föräldrar då han lämnade mig Haha. Jag tog en prommenad med Milia och sen stekte jag lite på deras gård =)
David kom tillbaka och vi fixade bilen =)

Sen drog vi som vanligt och plockade upp Jonas och drog och spelade volleyboll. Mycket trevligt tills min huvudvärk kom . Jag berättade frö dem andra att jag hade ont å inte orkade mer DÅ sa de svisch och Jonas kasta bollen i huvudet på mig ... =( inte skoj alls =(

Nord kom förbi en sväng MYCKET TREVLIGT!!!! Love you honey

Sen drog jag hem och sitter nu med MASSA huvudvärk. Nu väntar sängen. Natti

dagen avklarad

Dagen har varite intensiv men endå inte ...

Jag vaknade och letade genast reda på min bikini för attd ra ut och sola lite... Nord ringde och hade lite tråkigt så hon kom förbi och solade MED mig =) Mycket mycket trevligt. Vi planerade hela fredagen då hon ÄNTLIGEN är ledig. Efter en 45 minuters planerande kom jag på att jag åker till STOCKHOLM på fredag för att Festa lite med Flack =) Haha

När Nord skulle börja jobba 13 så drog jag in och käka lite lunch =) MUMS Sen ringde david och sa att jag skulle upp till honom för vi skulle meka lite med bilen. Jag var inte långsam på att dra dit =)

På vägen upp till David träffade jag Linda Mattila =) Haha pratade ganska länge om mycket. Men trevligt var det. Ha skoj på P&L nu =)

Väl hemma hos david fixade vi bilen lite JAG.. JENNY ELIZABETH ELDSTÅL skruvade av ett däck för första gången i mitt liv =) Haha Så nu vet jag hur man gör det =) Hihi *stolt Jenny*

Sen var jag med om en liten olycka ... Jag tog tag i någontng som jag inte förstod att var vasst (föremålet var helt runt) och jag lyckades skära mig i handen. Det roliga var att det inte gick hål på huden men jag började blöda massor i alla fall. Så nu ser det ut som jag har en larv under huden =) KANONBALLT

VOLLEYBOLL stod näst på tapeten. Vi spelade i några timmar. Badade i några timmar. Väl ute vid eskiln träffade jag på Doris och brorsan men sällskap =) Trevligt att få se att dem lever =)

Efter allt dett avar jag mycket trött. Men räckte det för dagen?? NEJ var svaret. Vi drog hem till Sara och kollade på film. Väl där hade vi bestämt att vi skulle ringa å beställa pizza men någon glömde meddela mig att dem redan gjort det och typ redan käkat så jag missade mat.. Pallan var dock en ängel och delade med sig så jag har nu klarat mig hem där jag orkar ligga i sängen och skriva lite vad som hänt idag =)


Nati Natti (L)

Volleyboll

Har inte hänt så myket idag ...

Jag vaknade åtta och jag klev upp då =) Gick till Arbetsförmedlingen och satt där en timme MEN sen när allt va klart gik jag till David... Trodde de va värsta åskmolnet på väg så ja vi satt där och snacka tills vi drog till eskiln och spelade lite volleyoll =)

Var där hela kvällen och när jag kom hem var jag helt slut =) Nu ska jag stupa i säng =) Natti

Helgen

Dags för en liten updatering om vad som hände i helgen. Han inte skriva någon blogg.

I fredags åkte jag som sagt hemtill familjen. Drack lite vin, åt lite mat, spelade spel och hade myspys.
Lördagen sen jobbade vi lite i trädgårdenhämtade en studsmatta och sedan spelade jag och Kristina lite Kinaschack. Mycket trevlig helg.

På lördagskvällen var det dags att åka hem till Fagersta för att träffa Amanda Nord. Vi åkte hem till mig, gjorde iordning lite mat och sen drog vi ut till eskiln och hade det skapligt trevligt. Spelade lite volleyboll (inte va så kul alla var värdelösa men det blev iofs lite skoj när ALLA var dåliga) sen badade lite folk och massa folk söp.Massa folk där =) Jag och Nord stod inte ut med allt knott så vi drog hem till Nord och kollade på Yrrol och käkade rabarberpaj med glass =) MYCKET gott oh trevligt =)

Sen började tiden rinna iväg och det var dags att dra hem. Nord skjutsade hem mig och utanför porten står det en kille och röker. Han fråga mig om jag bodde här och sedan om jag ville med på fest. Han pekade var den var någonstans och jag hörde massa röster och massa bra musik. SJÄLVKLART skulle jag med. Gick in och dumpade av mig lite saker bytte linne sminkade på mig lite och gick sedan ut.. Sen gick vi och festa. Jag var hemma vid ungefär sex på morgonen. Men JÄDRANS vad trevligt det var.  (sånt händer bara mig enligt amanda)

Söndagen spenderade jag mestadels i sängen. Men när jag vaknade och såg att det var fint väder gick jag ut solade mig lite. Men insåg ganska snabbt att det var lite för kallt för det. Så gick in igen och städade undan lite.
På kvällen kom Karro och vi pratade lite innan vi drog till Blåa och firade Emelie som fyllde 20 =) Grattis till dig sen spelade vi lite spel med. Sen drog vi hem till Fia och satt där och hängde en stund =)

MYCKET TREVLIG HELG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram till alla

Gårdagens look



Detta är då jag efter Karolinas Styling på mig igår..

Så här såg det ut bakifrån =)
Visst blev det snyggt =)

Midsommar

Lite måttligt trött sitter jag hemma på soffan hos min familj och väntar in min ännumera trötta jag.. Snart dags att kolla lite 70´s show och sedan natti natti.

Midsommar lev mycket trevligt sällskap med god mat och (lite) vin, Karro fixade mitt hår och mina naglar. Bild kommer i morgon. Hade inte emd mig min kamerasladd så därför sätter jag in dem i morgon, Haha hon är underbar

Som vanligt fråga de alla efter Nisse. Ja du Nisse när ska du komma och hälsa på dem igen? Mig villd e knappt leka med längre. Haha...

Familjen och jag grilla lite sen kollade vi på en film och nu ligger alla och sover. Inte jag då men de kommer snart haha.

Hoppas ni alla hade en bra Midsommar!

Natti natti

KRAM till Alla

Ingen tid kvar att leva

Hela natten har jag spenderat på sjukhus. Jag åkte in vid midnatt någon gång.

Jag hade ont ..överallt. Men det var min rädsla som var värst. Vad är det som händer med mig?? Kommer jag dö eller vad är det frågan om?? Jag visste ingenting och inte blev jag något klokare över att försöka sitta och fundera på saken. "Jag måste ringa 112" tänkte jag. Som tur hade jag telefonen alldeles bredvid sängen, på mitt lilla nattduksbord låg den och allmänt bara låg. Jag tog den och ringde 112.
- Alarmcentralen vad är ditt problem?
Jag bara låg och stirra jag fick inte fram ett ljud.. Smärta,,,,Jag blev så förbannad för att jag inte fick fram något ljud alls... Jag lät lite så hon skulle förstå att det intevar något skämt... Man hörde att hon fick en allvarligare ton när hon börja fråga om allt möjligt...
- floravägen 13 ,,, Eldstål,,,, Smärta ....
Det var det jag fick fram. Hon skulle genast skicka en ambulans...

Eftersom det var mitt i natten så visste jag att porten var låst.. Men vad skulle jag göra? Jag kom inte ner för att öppna den. Mina tankar gick runt om vilken värdelös person jag var .. Jag kunde inte ens öppna en dörr... Min dörr var låst med. Hur ska jag göra? Jag skickade ett sms till en vän som hade min extra nyckel.. han hann före ambulansen då han bara bor en liten bit bort. Han öppnade upp porten och min dörr. Nu var det avklarat.

Efter bara några minuter var ambulansen på plats och de kom  in... De ställde massa konstiga frågor och jag förstod ingenting.. Jag tror jag var på väg att somna,, eller höll jag på att svima? jag var på väg bort. Nu hörde jag ingenting längre, allt var mörkt,,,

Jag åkte sen ambulans hela vägen till västerås.. och jag blev undersökt. Fortfarande inte vid medvetandet...

Jag vaknade up någon timme senare och funderade på vart jag var... Jag förstod att jag var på sjukhuset. Jag kände mig helt dosig i huvudet, kanske beroende på all smärtstillande och så jag hade fått. En sköterska kom in och jag sa att jag ville åka hem.. "Jag mår bra nu, tack förhjälpen. Men vad var det för fel på mig?" Sköterskan sa att jag var tvungen att vänta lite på en läkare som skulle prata med mig. Jag väntade i kanske en kvart sen kom läkaren. Jag såg på långt håll att något var fel. Han var helt allvarlig i blicken och kroppen var stel. Han satte sig på en stol bredvid min sjukhussäng.
- Hur är det med dig?
- Det är bra.. Tack för all hjälp.. Vad var det för fel på mig?
- Du har en sjukdom som heter Wegeners Granulomatos. Det är en autoimunbrist sjukdom som bryter ner hela ditt inumförsvar och går sedan in på kroppen rent fysiskt.  Du har fått massa smärtstillande så du inte ska känna den smärtan den ger,.  Har din släkt haft problem med några sjukdomar?
- Min mamma hade Wegeners...
- HADE, svarade läkaren
- Ja hon gick bort för fem år sen, svarade jag.
Han kollade på mig och vred på sig, Fram och tillbaka
- Jag vet att du bara är 20 år men jag har tråkiga nyheter.. Din Wegeners har gått så långt så du har inte långt kvar att leva. Skulle jag uppskatta en tid så kan den vara upp till ett halvår. Men inte mycket mer. Jg är ledsen, sa läkaren
Mina ögon stirrade blint på honom, sen gick fokuset till väggen... Inga tårar ingenting..
- Du kan åka hem nu.. Du får med dig smärtstillande som du tar regelbundet. Sen försök håll dig borta från småbran. Jag är ledsen.
Läkaren gick ut. Jag fortsatte att stirra in i väggen .... en sköterska kom och tog bort mitt drop och så jag hade.. Jag kunde åka hem.. Men till vad??

Sjukhuset ringde en taxi som skulle skjutsa hem mig.. Taxin kom och jag satte mig i den.. Jag la mig i baksätet.. inga tårar , inga känslor. Jag var tom..

I min lägenhet väntade Christoffer och vi satt i soffan. Jag sa ingenting bara stirrade. Han föreslog att jag skulle till en psykolog men jag bara ruskade på huvudet, sen fortsatte jag stirra..

"Jag har precis sagt hej då till min bästa vän för han slog mig, jag kommer inte kunna umgås med familjen för de har juh barn, hur ska jag spendera mina sista månader här på jorden?"
Tankarna bara for i huvudet på mig..

- Du kanske ska gå nu? sa jag.
- nej jag stannar.
- Åk till jobbet så ses vi senare sa jag..

Han åkte iväg och jag blev själv. Klockan var bara elva på förmiddagen och jag satt själv och väntade in döden. Jag tog datorn och skrev detta. Lite avskrivning behöver jag..

men nu vet ni vad som pågår i mina drömmar. Inge skoj alls =(

Dagen

Jahapp då var det kväller och det blev en sådan framför TVn idag.

Det har varit en lång dag idag. Först ingenting, sen ingenting, sen lite TV sen lite mat, Sen ingenting sen blev de lite träning och sen ingenting. Nämde ja att säga ingenting.... Haha
Men jag har rensat ut alla Tims saker idag =) STOLT sen skrivit ett långt brev och förklarat att jag inte vill ha honom i mitt liv så får vi förstå om han förstår.. Han har gått och blivit galen eller nåt

Hmm det var jobbigt. Grät i stort sett under hela tiden jag skrev det där brevet men nu känns det så mycket bättre. Har inte mått dåligt eller någonting efter jag lämnade Tim. Så kom allt nu typ. Känns jobbigt men så himla bra.

I morgon bär det av till familjen då det inte blev nå sandvik för min del. Fanns ingen sovplats kvar till mig.. Men det är lugnt. Får umgås med min underbara familj istället =)

Nu ska jag försökavarva ner och sova lite. Har lite ont i huvudet.

KRAM till alla

Ny här

Jaha Då har jag gått och blivit som alla andra. JAG HAR SKAFFAT MIG EN BLOGG....

ska försöka mitt allra innersta att göra denna intressant, updatera varje dag och allt =)

Detta är så jag =)    Jag som utforskar alla funktioner här på blogg.se



Jag är då inte teknisk alls av mig så jag söa försöka få den att se intressant ut och ja allt sånt där..

Detta får bli en liten kortis ... Bara testar idag som sagt =)

KRAM till Alla

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0