MALLORCA


Nu var det längesedan jag gjorde en updatering här. Men har självklart mina anledningar. Men nu är det väl dags att försöka updatera världen om vad som händer i mitt liv.

För ungefär fyra veckor sedan ringde min mobil och jag hade en telefonintervju angående ett jobb nere i Spanien på Mallorca. Vi pratade på i ungefär 45 minuter. Pratade väl om allt mellan himmel och jord, dock mest på mig ich mina tidigre erfarenheter. Jag var sjävklart då intervjun var först på engelska (min engelska suger) sen slog han om till spanska och vi snacka spanska ett tag. intressant tyckte jag. Efter intevjun så vet jag inte riktigt vad jag kände. Jag har varit med om så många intervjuer men inte fått något jobb i alla fall. Två dagar senare satt jag och några vänner och spela spel hemma hos mig. Vi hade en trevlig stund och plötsligt ringer min mobil. Det var han från Mallorca som ringde tillbaka och sa att jag hade fått jobbet OM jag kom ner inom en vecka. SHIT vad glad jag blev och när vi la på så blev jag JÄTTEnervös. Ringde genast Anna och Kristina och berätta min stora nyhet. De tyckte inte att det fanns några som helst tvivel såklart jag skulle åka. Vi fortsatte spela lite till och sedan drog folket hem... Utom Wiccy som skulle sova hos mig. Det enda jag kundde prata om det var min nervositet om Spanien. Jag bestämde med Kristina att jag skulle åka hem dagen därpå för att prata igenom saken och kolla igenom papper och liknande. Wiccy åkte hem och även jag. Jag kollade igenom mina papper med fosterfamiljen och vi bokade även biljett ner.... Nu var det bara ett par dagar kvar tills jag skulle åka.... Dagarna gick otroligt fort. Och rätt som det var så var jag på Mallorca.

Väl på Mallorca kunde jag inte riktigt förstå att jag inte var hemma längre. Jag träffa massa folk och hade riktigt skoj. Även om det var otroligt jobbigt. Jag hade nämligen missat hela kursen som alla andra hade gått. HUR skulle jag klara mitt jobb UTAN kurs!?!? Bodde på Viva Blue i ungefär en vecka sedan flyttade jag till Viva Tropic till mitt rum. Som ser ut unefär som ett fängelse. MEN jag överlever. Jag har en säng, stol och ett halvt skrivbord ^^ Just ja jag har en garderob också så jag slipper leva i min resväska och det är juh bra! Jobbar på Viva Sunrise, vilket är skoj. MEN många timmar man jobbar per dag men man får så mycket. Alla barn som är så otroligt glada och alla dessa familjer och ja. I stort sett så går mitt jobb ut på att leka med barn under dagtid och på kvällstid så står jag antingen på scen och flummar och fular runt, eller så pratar jag med alla gäster och är otroligt social!! Ett jobb som passar mig otroligt bra helt enkelt!!! Annars händer det inte så mkt här. Jobbar dagtid, festar nattid och sover morgontid. Haha :D Det är niiiiice. Alla är juh lika sociala och sjuka i huvet som mig så jag känner mig nästan normal här ^^ Haha det trodde jag nästan var omöjligt men tydligen inte ^^ Haha men nu har jag varit här i snart 3.5 vecka och jag stormtrivs. Klart det har varit problem och jobbiga stunder men. Inte så att jag vill komma hem. Saknar min FARMOR <3 mest av alla faktiskt. Sen har jag syskon och fosterfamilj och självklart Tompa, Nisse med flera!!! Men men jag har de bra här i alla fall. Jag lever och jag lever livet!!! Njuter av varenda stund och får så otroligt många nya kontakter och erfarenheter. Hoppas ni har det bra i Sverige och att ni alla saknar mig !!! Jag saknar då er!!!
KRAAAAAAM


RSS 2.0