30 December - 09

Haha kände bara att jag behövde ett inlägg med detta namn  ;) HAha skulle bli fel om jag hoppade över en dag ;)

Kram på er

Ted is here!!!

Min syster ÄR cp!!!!

Haha dagen idag.. jag har varit på stan, färgat håret och sedan kom Ted. Vi har spelat spel och tjålat en jäkla massa skit..... Nu är jag alldeles för trött för att skriva.. Nu ska jag försöka sova.


29 December- 09

AWESOME dag !!!!

Stan med syrran. Köpte massa sallad och skit ;)
Hem igen, härjade med Tompa, badade och mediterade, käkade lite, ner till syrran och nu hemma. Nu blir de spikmatta och tompa ett tag!!

Natti Natti

Förändring


Jag ... Jenny Elizabeth Eldstål ...
Från bebis till barn, från barn till tonåring, från tonåring till ungdom, från ungdom till vuxen, från vuxen till?

Jag har gått från blyg till social, rädd till orädd, vekling till tuff, osminkad till sminkad ALLT detta för att hitta mig själv. Och söker... det gör jag fortfarande. Många tycker att jag är på väg åt rätt håll och andra tycker jag borde ha vänt för länge sen. Att jag färgade håret gjorde mig till emo enligt vissa. men JAG trivs med det.

Bara se på bilderna.... den till HÖGER är tagen i somras och den till VÄNSTER är tagen för någon vecka sedan. Utseendemässigt har det hänt en del JA, men jag är samma människa. Den människan som försöker varje dag, går igenom mycket motgångar men som alltid kommer ur dem med ett leende.

EN jäkla stark person, det är vad jag är. Jag har gått igenom förhållanden som de flesta drömmer i sina värsta mardrömmar, jag har sett min mamma dö, jag har sett nära och kära blivit mobbade och mycket mer. Men allt detta har gjort mig till den jag är idag. Jag ger inte vika för någonting. Folk kan tycka att jag är barnslig för att en ursäkt är viktig för mig, säga bakom min rygg att folk ska skita i mig då jag förstorar saker eller vad det nu kan tänka sig vara. Jag VET att jag är en bra människa och vill alla gott. De som inte vet eller har förstått det,, va va ska man säga till er haha. Kan bara skratta.

Jag är mig själv och idag har jag återigen bevisat hur vuxen jag är!..
Jag är stolt över mig och själv och min Mamma, hon om någon skulel vara stolt för den person jag har gått och blivit =) Och DET värmer mitt hjärta om kvällarna!!!


28 December

Kort inlägg IGEN
Men har blivit så sent alla dagar så jag är helt sluuuut...

Lagat mat med syster idag samt gått ute i snöstormen =) Trevligt värre =)

Fixade en router till Henne så nu har hon Internet :D Jippie =)

På  kvällen drog jag till Karro coh kollade på film med henne, Lollo och Krille :D MYCKET trevligt.

I morgon Bitti kommer Tompa för att käka lite julfrukost och julskinka och alla dess tillbehör medmig. Efter detta så drar han vidare tills alla hans släktingar och jag med syrran till stan :D

Japp NATTI

27 December - 09

För trött idag igen. MÅSTE bli bättre på detta Men men..

Wiccy är här. Vi ska sova.. Resten vet ni om ni läser tidigare inlägg.

Här är en kort resume för er som inte orkar läsa tidigare inlägg:
Käkat med Minea, frostat ut frys, torkat ut kyl lekt med wiccy m.m. Det är MIN dag  i stora drag.

Nati Natti Folket

Herre Gud

Åh herre Gud...

Väx upp alla människor!!!!!!!!!!!!!


Nu blir det Wiccy och ev lan :D


Besviken

Så jäkla förbannad!!!
Hur kan vänner göra såhär!?!?!?!?

Så glad att jag har MIN kyrka bakon mig.

Nu är det iofs även en annan vän som inte alls har med kyrkan att göra som jag tycker att beter sig omoget... juger och går mig bakom ryggen. Och saningen i sig skulle inte alls såra mig.. Haha men alla dessa lögner och smusslande bakom ryggen som gör mig förbannad. Och hon ska kalla sig för min vän.. Hmm nja jag vet inte. Man berättar väl sanningen för varandra oavsett vad!? Och inte går varandra bakom ryggarna...  Men men, det får vara som det är. Ska lämna alla mina problem bakom mig och blicka framåt . HAha MÄNNISKOR...... Hur ska man kunna lita på dem!? Och jag VET att jag är en själv och att jag har mina brister.. MEN inte skulel jag ljuga och så för en av mina vänner... Inte på det sättet som min "vän" har gjort nu :/ Men men ... Ja ja

MEN har fått svar från ett ställe i Norge nu Så nu hoppas jag att jag drar dit i Februari =) Jag mot Norge. Här kommer jag :D:D:D Hoppas i alla fall att de blir nåt..

NU blir de pizza med Minea =) Måtse unna sig lite någon gång i alla fall Haha... Ska bli trevlgit =) Kommer en updatering senare.


26 December -09

Simpsons hela dagen med Sara =) Sweet!!!!!!


Saknar Mamma <3 Skänker en tanke till henne <3<3

25 December - 09

LÅÅÅÅNG dag.
Ska fatta mig KORT

Film med Sara, Stefanie och Tobias sedan MASSA prat med Lillasyster Sara med vän.
Det avr min dag. Innan dess så massa mys med fosterfamiljen!!!

NATTI KRAM

PS. Grattis Hanna <3

Julafton -09

GOD JUL allesammans.
Idag är det den 24 December och det är julafton. Dageb började med att vi vaknade vid nio men jag och Jonte gick inte upp först vid halv elva  då hela familjen gick upp., Jag tror vi låg och väntade ut varandra... Men men ..  Massa frukost blev det och sedan alla matförberedelser och tända ljus och annat smått och gott som man skulle göra innan dagen gick alldeles för långt. Vid halv tre kom tomten som ... ja var ganska så rolig och rund under fötterna ;) Haha JÄTTEROLIGT hade vi ALLA. Det blev en massa julklappsöppning och sedan självklart Kalle Anka. Sedan MAAAAAAAAAAAAAT. Jag var så hungrig så jag trodde jag skulle dö. Och efter all julskinka, sill, jansson m.m. så var jag PROPPMÄTT.. Haah..

Nu har lag lekt med barnen här hemma och nu slappnar jag av med lite uppdatering av min blogg.. Det känns ganska skönt att bara sitta och smälta maten och bara ta de lite lugnt. AWESOME.. Fiick en hel del nice julklappar med :D För de som nu bryr sig om de :D Haha ...

Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva... Åker hem i morgon igen. Ska då förhoppningsvis träffa Belinda =) Har inte träffat henna på över ett halvår.. Hon börjar bli otroligt saknad.... Så HOPPAS verkligen vi hinner träffas innan hon drar hem!!! Men men den som lever får se...

Men vi fick en vit jul till slut. Jag är sjukt glad över det. Märks att man har växt upp lite då julstämningen inte alls är densamma som när man var 5 år och fortfarande trodde på tomten :) MEN idag fick jag mig en liten glimt då jag själv satt och skratta åt tomten. Dock så var anledningarna helt annorlunda men ;) Haha.. Det gör ingenting. Men saknar lite att vara liten och alla tycker att en är söt. Nu är man vuxen och folk förväntar att man ska ta en jäkla massa ansvar hela tiden :/ Men men måste väl lära mig leva med det... Jag är juh som sagt 20 år ... Snart 21 !!!!!!!!!!!!! INTE OK!!!!! Haha ångest JA

Julafton har då varit toppen. Nu ska jag tillbaka och leka lite mer med barnen!!!
Ha en fortsatt Trevlig Jul så hörs vi mer i morgon!!!
Kram till er alla!!!! <3


23 December - 09

Massa trött HELA dagen då jag och Wiccy har legat uppe HELA natten och snackat massa skit om allt och alla :D Det var behövligt.. Sedan på dagen så bakade vi Hallonpaj och åt den till film innan jag åkte över till min familj =)

Sen till familjen och mysa... Niiiiice

22 December - 09

Dagen idag.. Ja legt med huvudvärk större delen av dagen... Men ja Tompa med.. Så vi låg och tyckte synd om oss själva ett tag. MOHAHAHAHHA ... Sedan käkade vi lite tomtegröt med massa julmusik och mys i soffan =) Sedan slog vi sönder pepparkakshuset... Det var gott.. Haha...

Jag var ner till syrran en vända. Och hela rummet låg i ludd efter hennes gosedjur.. Haha de va nån hund som hade rivit sönder de. Haha....

Men men Haha efter de så låg jag och pratade Wiccy. Vi båda insåg hur tråkigt vi hade så hon kom över :D Haha. Det var nice. Så hon kom över och vi härjade lite tills Tobias kom. Då blev de mer prat och så... Haha sedan skulle vi göra mat. Vi bestämde oss för tacopaj... Först klagade en av dem på att han/hon inte ville ha tomat, sen ville han/hon  ha en dip till grönsakerna och sedan dög inte filmen. Oj oj oj, vad tuppjuck jag fick. Haha.... Innan vi gjorde själva maten så skulle vi tina köttfärsen i mikron. Detta tänkte jag att vi kunde göra under tiden vi var på servus och handlade lite saker vi behövde. MEN de tog längre tid än vad vi trodde. Så när vi kom hem så hade vi en stor färdigkokt köttbulle i mikron... Haha. Det var lite svårt att få det till köttfärs till pajen MEN Jenny tog fram en sax och började klippa den stora köttbullen till små bitar och sedan blev det en fin köttfärs =) Haha. Vad kreativ jag är . Blir nästan stolt över mig själv =)

Efter maten så insåg vi att vi inte kollat på filmen så då gick vi in på felsms.com och läste massa skoj där =) Haha jag garva så jag trodde att jag skulle dö :D Haha sedan så skickade jag hem Tobias och nu ligger jag och Wiccy och snackar skit. Medan jag skriver här. Så bli inte förvånade om jag har tappat tråden lite här och var. Kan hända att jag skriver de jag säger till Wiccy ;) Haha ber om ursäkt för det i alla OM det nu skulle finnas nå sånt.

Nej Nu ska jag koncentrera mig på Wiccy.

Natti Natti folket =)
Kram kram

21 December - 09

Det är nu bara några få dagar kvar till jul. Och jag har inte riktigt fått den där julkänslan än. Det är vitt och jag har de mest underbbaraste vännerna samt familjer. MEN nejje. Julkänslan finns inte riktigt där än. Men de kanske kommer när jag faktiskt är hemma hos fosterfamiljen och får umgås med dem och så.

Annars idag då... Jo jag var ner till Sara och åt lite HallonKaka. Även Hanna var där så det var trevligt =) Efter de så sprang jag och Sara till tvättstugan och härjade runt. Sedan gick vi till stan och handlade massa bra saker till Sara :D Haha men attans vad kallt de va när vi gick hem. FY säger jag bara. På vägen hem så svängde vi förbi farmor och kollade så hon hade det bra. Fick även med oss julklappar hem :D Haha Farmor ... Hon säger att man kan svänga förbi och bara säga hej.. Men de går inte.. De skulle vi gjort idag men vi var kvar i 45 minuter. Haha

Sen drog vi hem och jag fixade lite käk. Sedan drog vi ner till Sara och hämtade upp hennes bokhylla hon inte har plats för. Så jag tänkte ställa upp den hos mig. MEN plopparna var för stora så fick inte ihop den. Haha Tompa har försökt han med utan framgång :D Så nu ger vi upp och bär ner den till källaren i morgon.

Nu blir de Vänner, mys och till sist SÖMN!!!!

Natti Natti

haha samt att jag har gått från 300 läsare om dagen till 15 HAHAHAHA Illa juh

20 December -09

Vilken dag.

Fick en makeover en mycket LIIIITEN en men i alla fall av Tompa idag.

Sen så drog jag iväg med Karro på julkonsert! Det var vackert, roligt och stämningsfullt =)

Efter så drog jag och Karro hem till mig. Vi härjade på. Och i morgon Ska vi härja på ännu mer :D

Natti Natti folket!!!

dagens sminkning









Tompa sminkade mig idag:D så detta blir min outfit för dagen :D
Nu har han dock åkt hem....tråååkigt...

19 December -09

Vilken helvetisk dag.
Försökte prata ut med en vän som jag inte riktigt är på rätsida med. Men när han klankade ner på mig för att jag är "sjuk" (öm i kroppen efter olyckan, stressmagen SAMT personliga saker) och att det var bara skit då fick han åka hem. DÅ ville jag inte längre ha honom här.. VAD kan man ta som människa. JAG bad om ursäkt för det han ville att jag skulle be om ursäkt för. Men han bad INTE om ursäkt för de jag ville att han skulle be om ursäkt för. Så nej ORKA...

Efetr detta så bestämde jag mig för att skita i ALLT det ett tag så gick ner till Farmor och fikade. Det var trevligt.

Sedan kom Tobias en vända och sedan drog jag hem till Lars =) Mycket trevlig prick de där :D Så vi "kollade film" och snacka en jäkla massa..

NU kan jag se mig själv i Norge i februari någon gång. Jobbar och sliter och tjänar en massa pengar. Hoppas det verkligen blir så =)=)=)=)


Nu ska jag sova.. Se om Tompa kommer.. Haha... Han messa mig i panik och när jag svara så har han stängt av telefonen. :O Haha vad är det för stil...

NATTI NATTI mina vänner

,,,

NU kan ingen fjortis eller annan Tjomme läsa min blogg.

INGA mer missförstånd nu när jag skiter i allt!!!

mår skit

Mår så dåligt.

Jag kan inte sova, inte äta, inte sitta, inte ligga. Jag är fortfarande öm efter olyckan men nu är det framförallt min mage som strejkar. Jag gick in i väggen under gymnasiet. Och jag får verkligen inte stressa för då blir jag såhär. Nu är min sk vän på mig and thats killing me.

Suck vet inte ens varför jag bloggar nu. Jag kan inte sova och är jättetrött. Lär väl fördriva tiden på något sätt. Men nej nu blir de toan och försöka spy,,,

FÖRSVINN

SNÄLLA FÖRSVINN!!! SÄG HEJ DÅ!!! HA DE SÅ BRA DU NU KAN!!! Orka inte mer ....

18 December -09

Kass fredag.

Dagen började med att jag fick ett titthål till dörren :D Jippie I say!!! Så nu kan jag se vem det är som kommer. Så jag vet om jag ska va naken eller gå i overall när jag öppnar dörren ;) Haha..

Sedan drog jag till skolan och mötte upp Hanna där. Fick en liten julklapp av henne. Sååå fint =) Sen kollade vi på juljippot. Det var inte alls så bra. De enda som var bra de var Gunnar :D Så himla skön han är =) Haha. Efter det så gick vi hem till mig och käkade lite pepparkakor. Så det var trevligt. Sedan begav jag och Tobias oss mot stan . Han skulle hämta ut något paket och jag en handduk. Attans vad kallt det är ute nu.. Men NIIIIIICE!!! Var skönt med en promenad.

När jag kom hem fixade jag kalrt med tvätten och plockade lite. Satt och hade beslutsångest om jag skulle dra mig till pingstkyrkan och ha avslutning eller om jag skulle strunta i det. Jag bestämde mig för att skita i det. Och alla vet väl varför vid det här laget. Så Tompa kikade förbi och vi kollade  på film. Det var trevligt värre.

Har även fått lite dålig information idag men de vill jag inte dela med mig av här så hela världen kan läsa dem.

En guldstjärna vill jag ge till Anna <3 Den tjejen älskar jag otroligt mycket. Finns inga ord för hur bra hon är!!!! Awesöööööme !!!

Nu har jag skrivit till min "vän". Delat med mig av mina tankar kring allt. Nu är det hans tur att öppna ögonen och tänka lite. Får se vart det hamnar. Väljer han stolthet - eller våran vänskap. Det är frågan nu. Finns inget jag kan göra för att påverka hans beslut... Hoppas han öppnar ögonen och inser mitt allvar i detta.

Nu ska jag och Tompa kolla nästa film =) Sedan blir se sömn. Det blir bra då jag har OTROLIGT ont i ryggen!!!! Så nybäddad och nyduschad blir de senare sömn.. Me gusta =)

Natti Natti folket

17 December - 09

Vilken dag. Först vaknade jag juh sjukt tidigt då min hemtelefon spökar.... Hmm Så jag och Tompa  kunde inte somna om så vi bestämde oss för att baka pepparkakor. Då var klockan ganska tidigt på morgonen och vi poppa på julmusik och bakade på. Det var trevlgit värre =) Haha. Hade de mysigt. En mysig morgonmed andra ord.

Mot dagen så var det dags att tjäna in lite pengar och det gick awesome. Haha sedan så gick jag hem. Massa bra musik i öronen, massa snö och känner en känsla i kroppen - lycka. Jag tog fram kameran och fotade lite =) Det är inte varje dag. Men kände mig på så glatt humör. På vägen hem så träffade jag en massa trevliga människor. Så var ute betydligt mycket längre än vad jag hade väntat mig. Så när jag väl kom hem var jag helt genomfrusen .. Uach vad kall jag var..Mina tår,,,, jag trodde jag skulle tappa dem. Allvarligt talat. Haha Usch det var hemskt.

Sedan blev det lite julmys med lite vänner. Det var jag, Nisse, Lars, Sara och hennes nya karl Linus, lillasyster Sara och hennes två vänner. Det var mer än trevlgit. Massa glögg och pepparkakor blev det. Samt lite knäck och tryffel och MUMS. Hade massa trevligt. Oj oj oj. Nu är julkänslan här. Jag fick även en julklapp från Lars. Fick en temugg fylld med knappar :D Godisknappar alltså:D Det var snällt gjort. TACK ska du ha. Du betyder massor. Även om jag inte skulel fått en kopp fylld med godis ;) DU är så knasig så jag älskar sig .. DU blir knäppare för varje dag and I like it!!! Fasiken vad jag tycker om dig LARS!!!! Oj oj oj

Ja annars nu så kom Tompa förbi. Han ville kolla så allt är okej. Han är så söt. Och nu sitter jag och halvsover i hans knä. Var längesen jag var så här trött vid den här tiden. MEN det är väl bra i och för sig.

Min vän. Jag vill att du ska må bra. Jag vill ringa dig och jag plågas varje minut då jag känner att jag inte kan göra de.. Det tar emot. och det är INTE stålthet som du tror. Det är så mycket annat som ligger bakom. Hoppas du faktiskt förstår. Jag vill ställa upp för sig, jag vill vara din vän, JAG STÄLLER UPP FÖR DIG OCH JAG ÄR DIN VÄN. I morgon kommer en ny dag med nya möjligheter. Se vad som händer. Du ska veta att jag tänker på dig!! Hoppas du ställer dig på fötterna snart!

Nu önskar jag alla mina läsare och alla andra en riktigt God Natt. jag hoppas att min telefon håller tyst inatt! Så jag får sova!!! NattiKram!! <3<3

CP

Usch va CP... Haft ont i kroppen hela natten. Olyckan igår satte sina spår trots allt :/ MEN det har inte varit mitt största problem. Min jäkla hemtelefon har pipit HELA natten .Eller nja de börja vid fem. Och sen med jämna mellanrum så har den pipit. Och vid sex då pep den enda tills jag tog tag i telefonen. BLIR MAN ARG ELLER? OH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visst skulle jag upp lite tidigare idag då jag ska iväg och tjäna pengar. MEN nån måtta får det väl vara. Suck!!! Jaja .. Vad är en bra sömn ... Haha...


Ikväll blir det lite mysglögg hos mig. Det ska bli trevligt. Hoppas jag hinner med en liten powernap innan detta. Annars kommer jag vara helt död.

Nu ska jag käka frukost och ta en lugnande kopp (te) Eller nåt. Så jag blir på bättre humör. Så jag inte skäller ut folket haha ;)

Ha en bra dag allesammans!!!


16 December -09 Händelserikt

Oj vad de har hänt saker idag. Massa bra saker men även inte fullt så bra saker.

I morse när jag vakna och såg att all snö låg kvar så blev jag glad. Öppnade även fönstret och kände att det var några minusgrader i luften. Kände hur julkänslan växte inom mig =)

Jag for upp till stan och skulle uträdda lite bra saker dvs jobba haha Och på väg dit så far en lastbil över mig. Han träffade cykeln och inte mig men. Ja cykeln for en bra bit och smart som jag är så klarade jag mig utan att jag for med cykeln. (Ska börja använda hjälm i ALLA lägen) Så ja lagom förbannad vad jag. Lastbilschauffören stannade inte för att kolla om allt va lugnt. Han bara åkte vidare som om ingenting hade hänt.

Jobbade några timmar och gick sedan hem. När jag var hemma så kollade jag in om jag hade några blåmärken och så och de har jag. Men men de går över. Sträckt mig på ganska så många ställen med. MEN som sagt de går över.  När jag väl kollat så jag var hel så började mitt julbak. Mitt i detta kom jag på att jag var hungrig så gjorde även mat. Korv i ugnen med Mos =) Massa gott. Gjorde receptet som mamma alltid gjorde de. Längtade tillbaka. Efter maten så sprang jag ner till Vicevärden och prata med honom så i morgon ska jag få ett titthål :D JIPPIE =) Äntligen ... Haha. Sen satte julbaket igång igen. Lillsyrran kom upp och bakade med mig. Längtade ännu mer tillbaka på det förflutna. Mamma och vi syskon ,,,, baka och hade det mysigt. Ja drömma och minnas får man i alla fall.

Sen ringde en vän till mig och vi prata om hur vi ska gå vidare med våran gemensamma vän. Han skulle prata med honom då jag känner att jag inte riktigt kan det. Så hoppas det löser sig. Nämner inga namn så är ingen större skada skedd :D

Sedan blev de promenad med Lars till Servus =) Trevlig tjej den där damen. Var tänkt att vi skulle kolla på film idag men. Så blev det inte. Vi båda julbaka. Thihi. Men men får bli en annan dag =)

Det är min dag i stora drag=) Mycket trevliga saker men även mycket otrevliga saker. Så nu ska jag lägga mig en stund med Rufus och Tompa =) Han är en trevlig prick. Börjar nästan tro att han bor här :O Haha

Kram till er alla

GRATTIS DAVE

Måste gratulera "den enarmade banditen" dvs Dave =)
Min favorit genom hela Hells Kitchen och nu vann han.
Med en bruten handled kämpade han sig igenom hela tävlingen.
Det säger att man kan lyckas med det man tar på sig!!!!

GRATTIS DAVE :D

15 December -09

En ny dag har då landat på våra axlar.

I morse när jag vaknade och drog upp mina persienner så såg jag MASSa snö ute. Det snöade en himla massa och jag kände hur ett ljus av hopp tändes inom mig. Massa snö och julkänslan kom krypandes. Jag studsa genast till köket och gjorde iordning frukost med ett leende på läpparna och sedan kollade jag mina mail. Och se Fredrik var inne och han gav mig mycket välbehövda och fina ord på vägen =)

Var sedan till kyrkan en vända och for sedan hem till Sara för att umgås hela efteriddagen. Vi bakade knäck och lagade mat. Samt snacka en jäkla massa good stuff =) Var välbehövligt.  Så spenderade eftermiddagen där. Otroligt trevligt. Förhoppningsvis så blir de glögg hos mig på torsdag så då ses vi igen =) Massa niiiiice.

Måste säga några ord om Linda!! Vilken kvinna det är. Hon är helt fantastisk. Hon är klok och sofistikerad, har svar på det mesta och är allmänt varm och kärleksfull. Hon får mig att må otroligt bra =) Hon vet vad hon ska säga för att få mig att le igen, känna mig värdefull och få mig att inse saker som ingen annan kan. Vilken kvinna. Jag är glad att hennes och min väg har korsats. Hon är otroligt viktig för mig!! TACK för att du är du!!! <3

Till sist må jag säga att jag är så sjukt stolt över mig själv. Mer än fem år har gått utan mamma. Och detta blir min sjätte jul utan min älskade mor. Jag har hunnit utföra så otroligt mycket! Tagit studenten med superbetyg, varit i Costa Rica, pluggat på universitet samt jobbat. Även varit arbetslös ;) Jag har gjort otroligt mycket. Även ställt upp för mina vänner och varit en mycket kärleksfull vän. Mamma skulle inte kunna vara annat än stolt över mig. <3 Känns som jag har hittat tillbaka en del av mig själv igen :D

Nu ska jag  och Tompa kolla på finalen i "Hells Kitchen" Kanske ni får en updatering om vem som vinner innan jag går och lägger mig sen.

Ha det bra folket =)

14 December -09

Kort inlägg idag då jag är för lat att skriva längre än nödvändigt .. Haha

Hjälp farmor med en massa saker idag. Sedan handlat och slagit in alla julklappar så det  är klart =) Sen på kvällen tog jag en promenad med Lollo. Och vi träffa Lars på vägen så stog ute en halvtimme i snön och pratade med henne =) De e sååå nice..

Känner att jag mår så bra. Snön får mig att må bra nu =) Enda in i själen Hihi ... Låter helt stört. Är som sagt bara snö men.. Haha var så längesen vi hade snö... MEN nu har vi :D:D::D

I morgon blir de Kyrkan ... Ska bli niice.

Natti Natti vänner

13 December -09

Välkommen Lucia, välkommen till oss. Vi har längtat så efter dig....

Ska först tilläga inna jag går in på dagen så IGÅR när jag kom hem och väl gick och la mig så somnade jag som ett litet barn. Det var sååå skönt =)

13 December ochd et har varit Lucia idag och den 3:e advent.. Och dagen har inte varit alldeles för speciell. vaknade och insåg att jag fortfarande inte har någon frukost.... Attans.. så vid ett börja jag bli hungrig och tänkte att jag måste ha mat. Så Tobias och jag drog upp på stan och handlade lite saker jag behövde till min matlagning =) Sedan så satte jag igång med mina kockegenskaper och lagade lite mat. Haha. Jag var ner till syster Sara och fråga om hon ville ha lite mat. Och det ville hon så jag sprang upp och gjorde iordning mat. Det blev Tacopaj. Riktigt gott blev de faktiskt. Ibland så blir jag imponerad av mig själv. Haha jag KAN juh laga mat =) Haha.. Oj oj oj. Så en trevlig liten middag hade vi tills hennes vänner ringde och stressa hem henne.. Men men Den lilla stunden jag fick betydde mycket =)

Efter maten så kom Tompa hem igen. Känns nästan som han bor här. Haha men honom tycker vi om. Vi var ut och sprang en kort vända idag. Intesivt en halvtimme körde vi. Det var kallt men skönt. Sedan blev det dush och mat =) Skönt att ha massa bra folk omkring sig =) Mår så bra nu =) Hela helgen har varit fantastisk. Och då har jag varit i Svenska Kyrkan och INTE med Pingst. Underligt kanske inte alls har med saken att göra men så är fallet.

Men i vilket fall somhelst. Nu ska jag sova lite då de blir jobb i morgon... SE jag jobbar mer än vad du tror .. Men de är juh inte tillräckligt mycket då jag inte har fast anställning eller hur var de!?!? ;)

Jaja ni vet vilka som betyder!!! Kram på er!!!

12 December -09

Vilken helgalen kväll denna dag fick!!! (haha vet att de där såg dumt ut) Haha

I morse vaknade jag och var HUR TRÖTT som helst. Ville bara ligga hemam och hade ingen lust att gå till Kyrkan. Med någonting inom mig sa att jag skulle det. Så jag gjorde det. Och jag ångrar mig inte. Härjade med lite konfirmander, härjade med präster och diakoner och framförallt hade jag en trevlig stund. Det var skönt.

När jag väl kom hem därifrån så var jag riktigt trött. Fredrik bad mig sätta mig och meditera INNAN jag gick in i väggen igen. Och jag tänkte attd et kanske inte var en alltför dum idé. SÅ det gjorde jag - och somnade. Det var riktigt skönt MEN ganska dumt gjort då jag tänkte att nu kommer det bli svårt att sova när natten väl ärmar sig. Men kvällen skulle bli mycket roligare än så :D

Sara ringer och säger att jag visst bör komma upp och kolla på film med henne och Linus. Och det gjorde jag. Och jag tog med mig Nisse och Tobbe. Och det var helgalet. Eller jAG var helgalen ;) skillnaden är hårfin. Haha. Men ja vi hyrde i alla fall "Drag me to hell" (Den var INTE bra rekomenderar den inte, även om jag blev rädd vid vissa tillfällen men nej, inget jag skulel rekomendera.) Fast först hyrde vi en annan film som inte fungerade... Så vi hyrde en annan, den funkade inte heller och DÅ lyssnade Sara på mig då jag sa att det kanske var DVD-spelaren de va fel på. DOH ;) Haha. Efter filmen så kollade vi på lite TV och allmänt härjade runt :D

En sjukt galen rolig kväll helt enkelt. Åh vad jag älskar dem människorna otroligt mycket!!!

Nu har Tompa väntat LÄNGE på mig och vill att jag ska sova. Så jag får la lägga mig ner då :D
Natti Natti mina vänner. <3

11 December -09

Oj vad trött jag är och klockan är snart tolv. Haha...
Dagen började med att jag gick upp vid åtta för att åka och prata med Personalstrategerna. Det var lite intressant faktiskt. Hihi. Sedan åkte jag vidare till Försäkringskassan och fixade med pengar. OCH insåg då hur bra Caedmon´s Call verkligen är. SÅ sjukt bra låttexter dem har. Blir så glad :D Efetr försäkringskassan så drog jag ned till banken och fixade med ännu mera pengar =) Känner hur otroligt mycket jag har växt =) Känns faktiskt bra. Haha. Jaja sedan ixa jag lite grejjer jag behöver till lägenheten och sedan hem. Kollade lite på TV och sedan var de julklappsinslagning som gällde.

Vid tre så messar jag lillasyrran och frågar hur allt går för henne med den nya lägenheten och allt. Hon hade precis flyttat över alla grejjer. Sweet så jag drog ned till henne. Hon bor alldeles under mig. Haha. Detta radhus kommer bli värsta Eldstålshuset. Haha. Så ja vi bestämde att vi skulle ha tacoskväll hos mig. Så Sara drog iväg och inhandla lite saker och jag drog till Lindgården och försökte göra lite nytta. SÅ kollade på luciakräningen och sedan hem igen. Handlade det sista på Servus som vi behövde till maten.Sedan sprang jag hem och fixade det sista innan mitt finbesök skulle komma ;) Vi käkade och kollade på idol :DMYCKET trevligt att få umgås med systeryster igen<3 MYCKET värdefullt.

NU ska jag sova så jar orkar med morgondagen. Job jobb jobb. Vissa tror att jag itne jobber eller hur herr *****. Blir så trött. Haha... tror att du kan komma hit och komma. Ja ja.. Shit the same!!

Lång dag i morgon. Nästan så jag ska lyssna på Fredrik och bara ta de lugnt. Känns som jag skulle behöva det. Han är klok den där Fredrik även om det gör ont att erkänna det ;) Haha. Nej menvisst.

Vill även skänka en tanke till Nisse som är iväg på konsert. Hoppas han har de bra. men han har de nog mer än bra. Han har de nog bättre än AWESOME!!!! Jaja de va tankar till Nisse :D

NATTI NATTI

10 December - 09


Jag ÄLSKAR mitt hår. Jag ÄLSKAR mig själv.

Japp en kort sammanfattning om dagen... Jag har inte gjort så mycket tror jag. Jag vaknar halv elva idag :O Men det var skönt. Vaknade med huvudvärk idag igen och pimplade genast i mig EN LITER vatten. och efter de så kändes allt mycket bättre. Sedan fick jag SMS av Lars att det skitit sig för henne med skjuts att åka ut till Årnebo för att hämta henens bil. Och som riktig vän ställer jag upp och fixar en bil och skjutsar ut henne. Känner mig som en räddare i nöden ;) SERIÖST. Jag tycker de va snällt i alla fall. Så skjutsar ut henne och sedan åker vi hem igen. Skönt att komma hem och pusta lite tänkte jag. BTW när jag skjutsade ut Elin så såg vi en riktigt stilig filur som var ute och cykla ;) Me Gusta Mucho

Efter bara en kvart fick jag besök av två personer soms tår mig varmt om hjärtat. Vi fikade lite och snackade allmänt skit innan de var tvugna att åka hem =( Menmen vi ses snart igen hoppas jag.

Träffade även lillasyster Sara när jag var ute och gick med Lars. Trevligt att få träffa lillsyrran igen. Var på tok för länge sedan. Så hoppas att vi kan planera in den där middagen vi prata om också. Det skulle vara oerhört trevligt.  Saknar juh lillsyrran!! <3<3<3<3 Saknar resten av familjen med. MEN får ta allt pö om pö. Försöker mycket mer än folk kan ana. <3

Sen efter allt detta så kom Tompa och sa att vi skulle träna. Först orkade jag verkligen inte .. Tills han sa saker som fick mig tillräckligt motiverad. Så styrka blev det idag =) Kändes otroligt GÖTT faktiskt :D

Blir lite trött på vänner som försöker pressa mig på andra vänners telefonnummer FASST jag säger nej en gång. Oj oj oj. Men men.

Nu på kvällen så drog jag och Lars över till David. Det var typ den mest trökigaste kvällen jag haft på hela året tror jag. HAHA. De satt och Spela "serious sam" och jag kollade runt på Internet. Tills David drog ut det med. SCHYSST, Vad fanns de då att göra? HAha körde spindelharpan ett tag... Men de blev tråkigt efter ett tag,, körde MS röj.. Men de blev också tråkigt efter ett tag. Så Tompa ringer och tröstar och ber mig gå hem. Så efter en timme så säger jag att jag ska dra hem .. Lars följer med.

Så ja de var i stort sett hela min dag. Nu sitter jag och pratar med mina favoritkillar i hela världen. Tompa, Joel, Fredik och NISSE!!!!!!!!!!!! Tycker om dem en himla massa =)

Nu väntar Rufus på att jag ska lägga mig. ska upp tidigt i morgon. Oj oj oj Får se hur de kommer gå till. haha. Men de går nog bra =)

Natti Natti vänner =) Puss å kram


9 December


Bara för att jag är så jäkla bra!!!  Jag är bra och fin och duger precis som den jag är. Ingen kan eller ska få förändra mig. Det GÅR INTE jagär den jag är. Och det är jag stolt över =)

Min dag nu då. Haha den har inte varit så speciell egentligen. Har jobbat hela förmiddagen och sedan käkade jag lite lunch. Det blev tortellini med spenat smak. Var riktigt gott faktiskt. Sedan så bar det iväg till Arbetsförmedlingen då de ville ha massa uppgifter angående mitt jobbartid där. Och faktum att ALLA de anställda har sagt upp sig därifrån. SÅ nu har det startar en stor utredning kring detta. AF blev mycket positivt ställda till min öppenhet om vad som har hänt och allt. De hade även pratat lite med grillen och JAG ska absolut INTE ta åt mig av någonting grillen har sagt. Det är GRILLEN som har gjort fel. Känns otroligt skönt att få höra det från en tredje part. De kommer inte heller skicka dit några nya praktikanter. Så även det var skönt att höra. Då i den mening att inga fler kommer dit och blir illa bemötta och sedan tappar gnistan att söka jobb vidare. Men men. Bra som sagt nu att veta att ingen annnan kommer åka dit på samma skit som jag gjorde. Så det känns bra. Hoppas Grilen får råd att ANSTÄLLA någon efter alla konstens lagar. Hoppas de får rullning på det hela. Men men det visar sig.

Efter detta möte så for jag hem igen, käkade lite snabt och kände mig ganska stressad. Men men det fick gå. Så jag gjorde iordning all spanska och sedan drog jag mig ner till stan. Träffade mina elever sista gången för denna termin. Och som tack så fick jag massa gott fika, en julgrupp samt fyra trisslotter. (på trisslotterna vann jag 25 kr) Hur gulligt är inte det. Samt enhel del kramar och de hoppas att få se mig i höst igen =) Hoppas verkligen på det. Mer jobb till mig. Hihi. MEn ja så det var trevligt. Roligt med spanska. Vi lekte lite idag =) Det var den nivån vi alla orkade med.

Sedan nu ikväll så trodde jag att det skulle bli en lugn och sansad kväll men ICKE. Har varit ute med Kevin och tagit mig en liten kvällspromenad. Det var trevligt. Lekte en hel del med hans hund Kira också. Den är så söt men hon är lite rädd för mina gröna vantar. Vem är inte det?? ;) Haha.., När vi hade tagit en promenad så bestämde vi oss för att vänta på Lars som skulle sluta inom kort (trodde vi) men riktigt så blev inte fallet. Honkom ut ca 30 minuter efter vad vi hade räknat med. HAha. lite illa men när hon väl kom ut så stod Lars, jag, Kevin och Jeppe och härjade på som F*N. Det var kul. Jag fick mig några rejäla skratt som jag kände att jag behövde =)

Nu så ska jag borsta tänderna och sedan kura ner mig i sängen då jag fryser massor om mina stackars fötter som är som två isbitar. Stackars dem. Men men så kan de gå om inte haspen är på ;).

God natt mina kära läsare <3<3<3



Förresten detta är mitt kära pepparkakshus som jag och Tompa har gjort =) Visst var de fint!?!? KOMMENTERA NU DÅ!!!!!


8 December

Tiden går otroligt fort. Den går så fort så att jag nästan inte hinner med. HAha kanske inte riktigt så illa. MEN jag har svårt att förstå att det är ca två veckor kvar till jul. Jag hinner knappt med. Haha

Dagen idag då. Vaknade SJUKT sent. typ kvart över elva tror jag hon var. Så sovit 12 timmar inatt. Mycket länge men mycket behövligt. Så när jag vakna så var jag utvilad och redo att bekämpa världen. Så satte igång att diska och sedan jobbade jag lite. Sedan hörde min kära granne av sig och fråga om man ville med ut på en promenad. Om jag ville med på stan och handla lite. Så det gjorde jag. Vi var borta i ett par timmar haha. Stressad som man blev så skyndade man sig hem, lagade lite mat och försökte sedan jobba lite till. MEN när man har en viss Tompa här så är det svååååårt. Det lilla aset.

Sennu ikväll så var det tänkt att jag skulle slå in lite julklappar men hamnade framför TVn ist. Kollar nu på biggest looser på femman och dricker julmust samtidigt som jag härjar med Tompa. Han är lite besviken då han inte fått någon julklapp än. Haha, Det han inte vet om att den kommer men inte riktigt än. Det är juh inte jul än ;)

Annars har de inte vart så mycket mer. Ska kolla lite mer TV och sedan härja med Tompa. Sedan blir det nog en tidig natt för mig =) Så jag orkar med i morgon. Massa möten och jobb och det ena och det andra...

Ha en bra kväll mina kära läsare!!!
Kram kram


7 December

Oj vad dagen har varit lång idag.

Först vaknade jag klockan 7 när klockan ringde, jag trodde helt seriöst att jag skulle DÖ!!! Men det gjorde jag inte. Så istället för att dö så käkade jag en riktigt rejäl frukost och begav mig sedan till blodcentralen. Där lämnad ejaga 4.5 dl blod. Och som tack fick jag reda på att jag lider av stor vätskebrist och på tok för mycket stress. Ganska bra att kolla upp sig sådär ibland. Så nu blir det att pimpla vatten och TA DE LUGNT!!! Haha

Sen när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle ta mig en liten powernap då jag trodde att karln hade åkt till jobbet. Men han var ledig idag så då gjorde jag frukost på sängen till honom :O. Hur snällt är inte det!?!? Jag tycker det är otroligt snällt! Hihi. Sedan så somnade jag på soffan. Var helt slut. Sov ungefär en timme kanske. Så det var behövligt.

Vid ett så for jag iväg och träffade en riktigt skön snubbe. Jag var på intervju om ett jobb nere i Nicaragua. Så i tre timmar satt jag på en intervju och allt skedde på spanska. Förutom sista 10 minutrarna då han ville dubbelkolla så jag hade förstått allt. Vilket jag hade :D Stolt Svensk. Så sedan drog jag hem igen.

Där satt Tompa och väntade på mig. Haha. Han ville ut och fira med mat. Jag har juh inte ens fått jobbet än men han ville ut och fira mina spanskakunskaper. Det tyckte jag lät niiiiiice =) MEN slutar de med att vi kommer iväg då..... NEJJE. Late sak.. Han orkade inte. så OM jag bar ner honom till bilen så skulle vi käka ute. Då fick de vara. Haha så ingen mat för mig idag. Blev en macka.. Haha.. DÅÅÅLIGT... Men men.

Eftersom de inte blev nå restaurang så satte vi ihop ett pepparkakshus ist. Det blev riktigt fint må jag säga. Haha. Tompa ville skriva sitt namn över hela huset men de tillät jag inte. Jag gjorde glasyren samt satte ihop huset och han dekorera det. Så ja, det duger ;) Haha. Det var riktigt underhållande i alla fall. Kommer kort på det i morgon. Nu så ligger jag i hans knä och updaterar min kära blogg. Haha =) lite halvhungrig och massa trött. Så ska bege mig och borsta  tänderna och sedan sova =)

Natti Natti mina kära läsare!
Kram kram

Räddar världen

Idag har jag gjort en liten insats för världen. Är nyligen hemkommen från sjukhuset där jag har varit och lämnat 4.5 dl blod =) Jag tycker personligen att det är duktigt =) Hihi. Dra sitt strå i stacken lite granna sådär.

Känner mig helt normal. Känner inte alls av blodbristen =) Det är bra.
Senare idag så ska jag väg och prata med en kille som ska hjälpa mig få jobb utomlands!!! Ev NICARAGUA!!!! Hoppas hoppas hoppas!!!!

NU ska jag göra frukost åt herrn :D Så han blir riktigt glad när han vaknar. Tror dock han vaknade när jag kom hem men att han ligger och halvsover och väntar. Haha.. Dålig stil va!? Nej då jag skulle ha gjort samma sak tror jag! :D

GOD MORGON VÄRLDEN!!!!!

6 december - sala

Dagen idag har varit en ganska lång dag.
Jag vaknade vid 10 då klockan ringde. Jag skulle nämlagen med Lars till Sala. Vi träffas vid elva hos henne och sedan drar vi iväg. Vi hann inte längre än till centrum i Fagersta först Lars kommer på att hon har fel jacka på sig. Och det betydde att hon inte hade med sig betalkortet eller körkortet. SUCKER.... ;) så vi fick vända. Så det gjorde vi och sedan gjorde vi ett nytt försök vilket gick bättre.

Vi började vår resa och stannade när vi kom fram till Avesta för att kolla in Pickaboo där samt ÖoB Så nu är ALLA min julklappar köpta förutom två :D Duktig jag är =) Haha köpte även Dumlachokladkaka. :O Den var helt okej var den faktiskt =) sedan fortsatte vi iväg till Sala.

Väl i Sala så åkte vi hem till Lars lillasyster och lämnade hennes hamster Jasper :D Hihi sååå söt. Sedan käka vi lite Tacopaj som var himelskt god må jag säga. Sedan gick vi till Ica och jag och Lars bestämde oss för att skjutsa tillbaka en vagn vi hittade på vägen. Och det gick bra .. Hihi vi köpte chokladpudding som vi sedan käkade upp =) Gott var de :D Haha sedan kolla vi lite på TV innan våran resa hem börja.

Och med Lars bakom ratten så var jag jätterädd ett tag. Kände mig nervös och orolig så jag satte mig och bad en liten bön om hur jag ville komma hem hel. Haha och se nu sitter jag här hel och ganska ren i alla fall. Lite ont i huvudet dock men. Det kan jag ta =)

Nu sitter jag och kollar på Filip och Fredrik. Sjukt skoj juh. Det är ett nice program... =) Tobias är här och äter massa nötter så jag ska bli riktigt sjuk tills i morgon då jag ska på blodgivning ;) Haha

Nu ska jag kolla på TV .

Kram till Alla!!!

5 december - One

CP blogg. hade skrivit ett låååååångt inlägg om dagen och så skiter sig allt. jäkla blogg.
Så en updatering om dagen kommer i morgon.
Orkar inte skriva nu haha..

Menmen. Innebandy och One har jag hunnit med idag. Sedan mat och film hos lars :D trevligt värre. I morgon blir de Sala.

Hörsi morgon
Kram

4 december

Snabb updatering då jag vill lägga mig och sova omedelbart.

Vaknade som sagt 4.30 tack vare mina kära grannar.. Sedan var jag på möte hos AF som var OTROLIGT bra må jag säga!!! Otroligt. sweet!! Känner mig sååå pepp nu. Efter de så for jag hem till David och har redigerat film hela dagen. Jag har int eens hunnit med att äta någon riktigt varken lunch eller middag. Men men så kan de va ..

Sen efter redigeringen så har vi tränat till One... Ska bli så  skönt att ha de överstökat i morgon!! Ska bli SÅÅÅÅ skönt. Det är alldeles för mycket stress med de där... Suck..

Så ja efter en 16 H dag med bara arbete så kommer jag nu DÖ i sängen !!! Kram till er alla!!!

min vän

Min vän du ska veta att jag älskar dig. Jag hoppas att du finnner frid och mår bättre snart. Jag och alla dina vänner ber för dig. Vi vill se dig skratta och må bra. Vi älskar dig och vi vill se dig lycklig!!! Det vill vi verkligen. När jag träffa dig första gången så stråla du ut energi och lycka!!  Jag vill se dig så igen. Den sprudlande person som du var då!! Jag älskar dig oavsett vad. Jag stöttar dig och finns där för dig i den mån jag kan. Sen kommer vi till den nivån  som jag inte kan hjälpa dig längre, jag kan fortfarande stötta dig men inte ge dig en hjälp du behöver. Men hoppas jag kan hjälpa dig att ge dig den hjälpen du behöver. Jag älskar dig!!!! Oavsett vilket stånd du befinner dig i!!!! JAG ÄLSKAR DIG!



Vaknade i morse av att mina grannar poppade Im yours - Jason Marz..... Hur kan man poppa den låten på högsta volym klockan 4.30???????? SUCK men men ...Vad gör man .. Klart man älskar sina grannar...... Eller!?!?

Blä

Jo det blev ett litet inlägg till.
Känner att jag behöver avreagera mig lite.

Jag var till Lars då hon starkt behövde mig ;) och på vägen hem så halka jag och sträckte till ryggen ÄNNU värre :/ JAG BLIR SÅ TRÖTT.... 

Sen hade en viss herre lovat att vi skulle ses idag. Men höll han det??? Nejje det gjorde han inte.. SUCK. SKITKVÄLL!!!!  Men men vad hade jag att förvänta mig..

Nej nu känner jag mig arg, övergiven och bitter. Haha.. Negativa klubben ;) Men men
Nu ska jag ta mig en kvällsmacka och sedan ta mig en god natts sömn =)

3 December

HALLÅ VÄRLDEN!!!
Är ni pigga och glada denna trevliga torsdagskvällen!?
Hoppas ni är lika pigga och glada som jag är =)

Japp dags för att berätta om min dag. För er som gärna vill läsa om den.
Har städat mycket i lägenheten idag. Har diskat upp nästan all disk i köket, jag har dammat av i vardagsrummet och lagt på lite mer dukar och ställt saker snyggt. Så nu börjar jag känna att jag trivs lite bättre här hemma. Det är soffan jag ska plocka undan ifrån nu samt mitt skrivbord sen är jag klar =) Yes... Tänkte göra klart allt idag men kunde inte av många anledningar =).

David kom förbi en stund och vi pratade. Haha plingade på dörren och jag öppnade, och han säger hur fint jag börjar få i min lägenhet. Jag fråga om han skämt och han klappade till mig på käften. Haha eller det var TÄNKT att det skulle bli på käften men slaget hamnade i ögat. Tack för den ;) Det är det första han gör när han kommer på besök - det är att slå ner människan han besöker. Haha. Det var inte med meningen men lite kul. (är fortfarande röd i ögat efter smällen :O)
Hoppas verkligen allt löser sig för dig vännen! Utan att säga för mycket så vill jag att du ska må bra! Du vet att jag älskar dig!! <3

Malin och Elin kom förbi en vända på kvällen. Mycket trevligt och det uppskattas otroligt mycket. Hoppas Elin har kul i helgen. Hon skulle ut på nå rackartyg :D Haha hopas ni damer får en underbar helg. <3<3  

Jag har även fått en kallelse till AF ang Grillen.
Nu ska dem till att göra en stor undersökning om VARFÖR tre stycken ahr slutat inom loppet av en månad . Och  jag ska dit för att ge mina åsikter om VARFÖR JAG sluta och så vidare. Så vi får se hur det går. Jag ska dit nästa vecka. Håller tummarna för mig.

Min rygg är inte så mycket bättre idag. David tyckte att jag skulle sluta springa och börja simma ist men. Nja jag vet inte. Sånt kostar juh det med.. Vet inte om jag vill lägga ut 1000 kronor i månaden för simhallen här i Fagersta. Känns ganska värdelöst faktiskt... Men men vi får se =) Eller så skulle jag behöva ha lite massage av en viss ******* ;) Haha.. Du har lovat så de kommer väl så småningom ;) Haha

Ja annars har jag nog inte så mycket mer att tillägga... Så om det inte händer nå JÄTTEspännande ikväll så hörs vi av i morgon. OM jag hinner updatera. Jag har en ganska så hektisk helg framför mig. Igen .. Men men de ska vi försöka lösa. ;)

All kärlek till er mina kära läsare!!!
Puss å kram!!! <3<3

Vinter?

En ny dag är kommen och min rygg är inte alls bättre idag... Går som en 90 årig gammal tant (A) Haha men men så går det när man ska trotsa vädret och vara hurtbulle och ut och springa i halkan. Haha. Men men. Får se om jag uppsöker läkare för den snart. En av mina vänner tycker jag ska göra det men. Nja jag vet inte. Är det inte bättre på måndag då får jag gå dit. Ska se hur jag klarar med en innebandyturnering på lördag :O

I morse när jag vaknade var det alldeles vitt ute =) Man blir så glad ändå. Eller  alldeles vitt kanske är och ta i. Men det är vitt i alla fall. Några minusgrader är på sin plats så att det är alldeles lagom =) Så ja Dagen idag känns som en otroligt bra dag.

Fick massa pepp igår från en av mina vänner. Om man nu får kalla honom för min vän :O vet inte. Men i alla fall Haha. Så det känns som en bra dag i alla fall.

Har jobbatendel och föröker ha lite lunch nu. Tänkte att jag snat skulle updatera min stackars blogg som inte blivit alldeles så mycket uppdaterad men. Jag tror den överlever. Eller vad tror ni?? ;) Tonfisksallad ska jag äta idag för dem intresserade ;) Haha helt onödig fakta men. Så är de :D Haha. Läser man min blogg så gör man det på EGEN risk. Haha..

Nisse har efterlyst et fjortisvideoblogginlägg. och jag har tänkt att det kommer. Ska bara känna mig redo att förstöra min blogg först haha ;) Nej nu måste jag käka ochknalla tillbaka till arbetet!!!

Ha en bra vinterdag =)
Kram till alla!!!

2 december

Japp nu var de konstaterat.  Nya julkalender SUGER. Så otroligt dålig den är asså. Vet inte om man ska skratta eller gråta ... Usch! Men men det är väl någonting man får leva med antar jag. Haha Frivilligt att seden om inte annat.

Annar idag har jag jobbat jobbat jobbat!!! .. Spanskan gick otroligt bra idag =) Känns bra...

Ja brytit lillfingret har jag med gjort. Eller det är väl inte av men .. det gör ont...

Just nu ligger jag nedbäddad i soffan med rufus och pratar med massa trevliga människor som får en att må bra =)

ÅH ja har stött på världens underbaraste människa... Åh så niiiiiiiiiiiice

Mår så bra

1 december

Redan december :O
Shit vad tiden går fort.

Dagen har jag ägnat åt till min kära Wiccy =)
Som jag tycker så mycket om .
Hur mycket kom vi fram till? Jag tror vi kom fram till att hon var mitt odrägliga skavstår som bara har hakat sig fast och vägrar släppa taget. Eller hur var det ;) Haha. Nej då, så är det inte alls.. Jag tycker om min lilla Wiccy. Hon är niiice. 

Hon har legat sjuk hela veckan, så kom hon till mig idag och hela dagen slutade med att jag fick ont i huvudet. Eller jag HAR ont i huvudet nu.  Så ska försöka sova snart. Men en riktigt flumm dag med Wiccy i alla fall!!

Hoppas jag sover bättre inatt!!!

Kram till alla

RSS 2.0