29 Januari - 10

TOPPENdag.
Var ut på krogen med Wiccy, Lii och Lollo Jäkla nice kvälldet var alltså.
Detta måste göras om mycket snart!
HAha folk som ragga på en och massa annat tok!
Haha ojojoj

Jag vet att mina blogginlägg har blivit korta nu på sista tiden. Men har ingen motivation till och skriva 489634093 rader med vad jag gör om dagarna =) Kanske kommer tillbaka inom kort!

28 Januari - 10

Ja förkyld,, de e vad jag är. Får ingen luft genom näsan och det kliar i ögonen. HAha vad längesen det var sen sist jag var så här förkyld Haha. Men men någon gång ska man vara det också =)

Fixat med papper idag som vanligt, sen tog jag en promenad med syrran + folk och sedan hem till henne och lagade mat. Sedan blev det mycket annat flumm!

NU ska jag sova och sedan jobba i morgon!

kram

27 Januari - 10

SJUK =( haha de e allt jag säger idag..

CP Dator

SKIT dator... Ingenting fungerar som de ska..... Jag blir så trött... SKulle spela age men min dator vägrade... Ah blir man trött eller.... Men men va ska man göra. Är väl bara att le och se glad ut ... *suck*

Jaja vad är en agematch med massa folk .. när jag kan sitta själv och pilla mig i naveln?? Haha

Nej nu blir de borsta tänderna och sova .....

26 Januari - 10

Oj oj oj vilken dag de har varit.
Har varit hundvakt hela dagen och sedan jobbat.. Sprungit runt på massa på stan och gjort en massa bra saker!!

Nu ska jag försöka spela age med Sara och hennes grabbar! Haha men de verkar inte få det att fungera. Så vi får la se hur allt blir. Kanske sitter hemma och bara pillar naveln istället!! Det är ganska skönt det med.

Haha ont i magen har jag efter att ha käkat alldeles för mycket vitt bröd =( Bara för att det var så färskt och gott . Det var värt de!

Nej nu ska vi spela.... Se om de blir så!
Så jag inte hamnar alldeles för mycket efter....

KRAM

25 Januari - 10

WOOHOOOOO Sydney papper klara! Ska posta in dem i morgon. Nu håller vi ALLA tummar för miig!!!!!!!

Annars så var jag ner till farmor , vilken virrpanna hon är men ACK så jag äskar henne!!!!
Var ner till Sara och fula runt med. Med Saras polare. Haha jag hade skoj i alla fall!!

Annars så har jag ockat håret till i morgon och då blir de jobb samt hundvakt... Vi får se hur allt slutaer. Thihi.. men men jag har löst de snyggt =)

Nu blir de lite Paradise och sedan sova =)
Natti

24 Januari - 10

Vaknade ganska tidigt och skjutsade in Tompa till Västerås. Fick sedan skjuts hemAv en av hans polare =9 Mycket trevligt =) Sedan kom jag hem och satt ett tag men ville sedan göra någonting så jag gick och gymma. Var på gymmet i två timmar ungefär. Haha =9 Sköööönt. Sen ner till syrran och prata lite räkningar och så . sedan upp till mig och spela "Med Andra Ord" Jag vann alla gånger oväntat eller hur? Eller NOT haha. men men. Sen haft tvättstuga nu ikväll. Nice fått det tvättat.

I morgon blir det att fylla i alla volontärpapper och skicka in dem. Kommer stänga av mobilen och internet för att få klart de här nu! MÅSTE in i morgon!!!!!

Annar så Natti Natti när ni väl tänker sova!!!

23 Januari - 10

Vaknade klockan åtta när mobilen ringde. "Jenny det är dags att gå upp"... Jag klev motvilligt upp och packade i ordning alla mina saker och gjorde iordning en stor frukost. Åt den och packade i ordning det sista och började gå mot cenrum. Där mötte jag upp Lollo och Lii och sedan gick vi till Pingstkyrkan. DÄRIFRÅN skulel vi åka till BORLÄNGE och bada :D Hihi .. Det var lite strul med pengar och annat skit men .. Det löste sig och vi alla åkte med. Väl på plats så mötte vi upp Wiccy =)  Woohoooooo Sen var vi och bada. Det var otroligt trevligt, många skador som vanligt när man är iväg på ett äventyrsbad Haha. Pratade även med lite nya människor och så. Det var en trevlig resa.

Sedan kom jag hem . tröt som attans och trodde jag skulle sova hela kvällen men så blev inte fallet. Jag gick ner till Sara för att hämta lite mjölk men blev kvar där resten av kvällen haha. Men det var trevligt. Vi sjöng lite karaoke och snacka en jäkla massa skit. Emma och Mats var oxå där =) Trevlig kväll.

22 Januari - 10

Lekt med NissePonken hela dagen =)

Thats it :D haha

I morgon Blir de bad i Borlänge =)

21 Januari - 10

Shiiit va trött jag är alltså. Ja jobbat lite idag. De va helt okej. Sedan har jag tränat lite som vanligt... Sedan slappat soffan.

Så här ser mina dagar ut nu mera
1. Vakna
2. jobba nån timme
3. Träna nån timme
4. vila nån timme
5. sova MÅNGA timmar =)

Haha det är typ de enda jag gör.
Så nu så ska jag väl sova=) haha  Natti Natti

20 Januari - 10

Ho va trött jag är.
Ska kolla klart handbollen sen SOVA =) Ser jag fram emot.

Dagen idag har jag inte jort så mycket. Fipplat med papper mest. Se om jag hinner få klart allt i tid. Hoppas verkligen på det. Skulle vara så nice om jag fick det =)

Tog en långpromenad med Lollo idag. Det var skönt =) Det behövdes verkligen. Haha så TACK för den

Orkar faktiskt inte skriva mer... Tackar mina vänner som stöttar mig i livet. Ni betyder!!! <3<3

19 Januari - 10

God kväll mina kära bloggläsare
Har kommit fram till mycket idag haha. Både bra och dåliga saker. Behöver juh inte rabbla upp dem men =) Övervägande positivt i alla fall-.
Dagen började med att tiiiiidigt på morgonen gick jag ut för att hämta en hund. Jag hade lovat bort mig som hundvakt idag. Jag var hundvakt åt ingen mindre än Milia =) Hon är sååå fin och lugn. Och det bästa av allt är att hon lyssnar på mig =). Hon är så fin. Så hela morgonen tillbringa vi tillsammans. Vilken snäll människa jag är som ställer upp för andra :D *stolt Jenny*

Sen vid lunch gick vi och mötte Sara. Milia hade saknat Sara thihi. Sen gick vi hem till mig och jag hjälpte Sara med lite jobbansökningar. Haha. Sara den lilla gullungen hade med sig lite mat till mig. Hon hade lite lax som var tvunget att ätas upp. Och självklart ställde jag upp. Jag menar DET VAR JUH LAX!!!! mums :D

Sen på eftermiddagen gick vi och lämnade Milia. Och jag gick hem till mig. Satte migi soffan och nästan somna.. Jag var så trött. Men jag höll mig vaken. Käkade lite mat på kvällen och sedan har jag bara tagit de lugnt. SKÖNT!!! Nu väntr lite te och sedan SÖMN.. Ska försöka kolla på filmen "Huset vid sjön" men kommer nog itne  kunna hålla mig vaken. Haha.

Ha de gött folket =)

18 Januari - 10

Måndag och det har inte hänt särskillt mycket. Vaknade vid elva idag :O Haha vadå behöver sova igen mig efter sjukan och allt haha. Men men. Drog och jobba vid ett och jobba några timmar. När jag kom hem gjorde jag iordning mat och käkade lite. Sedan en soppa och ner till Sara. Hjälpte henne och söka lite jobb. Eller ett blev det efter mycket om och men. Men ja... mycket har hon att lära sig... Men men. Gick sedan upp till mig igen och hade tydligen missat Pfeifer som hade kommit förbi samt att min granne hade varit förbi. Herre min Gud ... Saknat Pfeiffer så mycket juh. Men men kommer väl fler tåg hoppas jag =)

Annars nu ikväll har de inte hänt så mycket mer. Davids mamma ringde mig och fråga om jag kunde ta hand om deras hund i morgon. Och det kunde jag väl =) Så ska upp TIDIGT och ta hand om Milia :D Trevligt.

Ha de gött

17 Januari - 10

Woohooo känner mig så grymt mycket bättre idag =)
Skjutsade runt grabbarna lite i morse och sedan har jag skrivit massa spanskauppsats! Nu kommer den snart lämnas in för andra gången. Denna är dock mycket kortare än den första. Men attans vad stolt jag är som får de gjort :D *stolt*

Sen sprang jag ner till Sara en vända då hon behövde lite hjälp med papper. Hjälpte henne och sedan kom vi överrens om att vi skulle käka ihop. Jag gick hem och lagade mat och sedan kom hon och Miranda upp och käka. De drog och jag tog en promenad med Lollo =) Efter de så kändes det som om det var dags att träna lite igen på allvar efter en lugn helg. Så var ut och sprang en 30 minuter =9 Sen duscha jag och nu sitter jag här =)

Har sökt två jobb nu ikväll =) Stolt över det. Haha. Kommer dock inte få nått av dem men. Söka kan man juh i alla fall =) Haha.

Blir så trött på falska vänner. Hoppas verkligen jag tar mig iväg och kan börja om på en ny kula :D Slippa all falskhet och blä!!! Haha.. Folk som läser detta kommer inte ens veta att det är dem det handlar om =) Det är skoj!? Eller hur!? :D haha.

ja nu har jag bestämt mig att jag ger upp när det gäller en viss person. Varför ska jag bry mig om och reparera saker när jag egentligen inte vill . Jag mår inte bra av våran relation i alla fall =) Har aldrig mått så bra som jaggör nu på MASSVIS med år. Haha =) Jag är så bra =)=)

16 Januari - 10

Dagen idag har inte varit så speciell egentligen.
Vaknade ganska set. Var skönt att sova inatt!!! Behövde det verkligen!!!!!
(igår så samlade jag och Tompa in ca 400 kr till Haiti som vi satte in idag)
Så idag, vaknade och sedan tränade vi liite, sedan käka. Sen börja han supa.
Jag vill ta de lugnt med min mage om jag nu har nån bacill som simmar runt där ;)

Så annars idag har de inte hänt så mycket.
Claes har ringt. Hans tjejs mamma gick bort inatt :/ Usch.
*en tyst minut för henne*

Så nu blir det att åka och hämta Tompa och sedan sova. Natti Natti

15 Januari - 10

Trots illamående och bara två timmars sömn så drog jag mig upp till PS idag. Känner mig stolt :D Kom dit trött som FAN men det var ganska skoj. Satt med två tjejer och planera ett litet projekt vi ska göra . Så är ganska pepp inför nästa vecka. =)

Jag gick hem och jag trodde jag skulle somna. Men det gjorde jag inte. Jag diskade lite och plockade. Sedan kolla jag på TV. Så mycket mer än de har inte hänt.

Nu på kvällskvisten så har Tompa kommit hit. Han är min ängel. Han kom med lite kycklingsoppa =) Haha. Va söööt han är. Och inte är han rädd för att vara här trots att jag kanske är sjuk ;)

Nu blir de nog sova snart då jag nästan dör här... haha

14 Januari - 10

Sjuk =(
Vet inte vad jag dragit på mig. Har haft ont i magen och mått illa halva dagen =(
USCH...
Tompa kommen honom skickade jag hem lika fort igen, men han kom tillbaka lika fort... Jag försökte förklara att om jag har någonting så är smittorisken som störst nu. Han sket i de.. Haha så nu har han käkat och vi ska lägga oss och kolla på TV...

Gjort Tacopaj idag =) AWESOME godast hittills =) Men efter jag käkat mådde jag JÄTTEdåligt... Så nu blir det en tidig kväll för mig!

Natti Natti

13 Januari - 10

Inte hänt så mycket denna dag. Varit iväg och tjänat lite pengar. Annars så typ har de inte hänt ngonting. Lillsyrran Sara var upp och käkade middag med ig. Var enkelt med spaghetti och köttfärssås men. Det dög mer än väl. Jag har insett att jag är ganska duktig på att laga mat =) Det är sällan jag lagar någonting äckligt :D Jag tror faktiskt att jag aldrig lagat någonting äckligt. Allt har gått att äta utan nåra som helst problem. Man kanske skulle satsa på att bli kock ;)

Nej men annars har det inte hänt så mycket. Hmm vad ska jag fylla ut detta blogginlägget med då ... Hmmmmmm *funderar*


Jag bjuder frånen bild från Italien. Här står jag i Colosseum för er som inte ser de ;)
Helt fantastiskt land. Måste besöka det igen med annat folk :D
Så nån som vill göra en Eurotrip med mig?? :D


12 Januari - 10

Oj en ny dag har passerat.
Vaknade av att Sara ringde idag och fråga om hon kunde komma lite tidigare. (då viplanerat sen igår att vi skulel träffas idag) Och det gick väl för sig. Jag hoppade ur sängen och slängde på mig kläder. Haha hon kom precis när jag var lagom klar. Haha. Vi kollade på lite TV och planerade våran Swedentrip lite ;D Ser fram emot sommaren :D Hoppas vi kan klatscha in den på något vis bara:D Efter allt detta så gick vi ut och gick. Vi gick hem till henne och lämnade lite te och sedan till stan och handla. sedan  gick jag hem =)

Skön promenad i alla fall. Sen ringde Tompa så under tiden jag prata med honom så gick jag ut. Sen när jag kom hem så var jag såååå trött. Men diskade lite, betala lite räkningar och allmänt va. Tog en LÅÅÅÅNG duck och fixa med håret och massa grejs.

Nu väntar SÖMN =) Natti Natti

11 Januari - 10

Ja, hur intressant är det egentligen och läsa om vad jag gör om dagarna.. Haha =) Det kan man fråga sig .. Men men. Vaknade tidigt idag så var ut och tog en morgon promenad. (är tänkt att jag ska göra det varje dag men får se när det händer...  Haha jobbigt att gå upp på morgonen juh) Sedan gick jag hem och kollade lite TV och sedan bar det iväg till stan. Hade lite möte om Norge jobb. Så nu drar jag nog dit i början av februari =) *hoppas hoppas hoppas* Ser ut som det i alla fall. Har kollat på biljetter och så nu i alla fall =) Bokar nog nästa vecka :D::D JAG ÄR SÅ PEPP!!

När jag var på stan var det oväntat många som kommenetra hur fin jag var idag. (nu har jag ingen bild som jag kan lägga upp men) Det var i alla fall en åtta st. HAha så humöret var på topp =)

Nu har vi då kommit så långt som att Norge resan är så gott som planerad och fått höra otroligt många gånger om hur fin jag är =) Så Oh.. Livet leker...

Sen drog jag upp till David. Det kändes konstigt. Han babblade på som vanligt. Som om vi hade träffats igår typ ... Hmm vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till de... Men det är väl bra antar jag. Kändes i alla fall som om de lättat lite mellan oss. Det är juh bra. Så när jag gick hem från honom så var det steget avklarat. Att träffa David...

När jag kom hem så hann jag inte mer än hem först Lollo och jag tog en promenad till Karros hus. Lollo lämnade tillbaka nån DVD och jag hämtade mina byxor som Karro lånade av mig.. Det var skööönt. Men ATTANS vad kall och frusen jag blev när jag kom hem. Först var jag jättevarm och sedan på två sekunder slog de om och jag blev jättekall... Nu sitter jag med fyra tröjjor, fyra byxor, tre strumpor (varav två raggsockar) + mina zebratofflor, halsduk och mössa. NU börjar jag bli varm Haha.

Nu blir det snart att sova =) Helt själv idag.. Känns lite konstigt men ... Haha Men ska bli skönt. Har ingen att bråka med i sängen utan bara jag och Rufus <3 Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp när klockan ringer åtta i morgon. Natti Natti


Inte dagens look menn de får duga ;)
Har juh fått höra hur fin jag är så ;)
PEACE!!!!!


10 Januari - 10

Det har inte hänt så mycket idag .. Haha....

Hmm kom hem från Västerås och var då ner till Farmor och plockade undan alla hennes julsaker. Och Herre min Gud. Jag var där i flera timmar. Oj oj oj Det var längesen jag var där så länge. Men kändes ganska skönt att spendera lite tid med min farmor =) Älskar henne en massa <3<3<3

Sen var jag ut och gick i två timmar och sedan styrka :D De va niiiice. Sen då ... Sen har jag mest tagit de lugnt. Fixat med lite papper och så :D

Bjuder på en bild från Julafton. Detta är nio på kvällen därav så ser jag ut som jag gör ;) Haha


9 Januari - 10

Sitter nu i Västerås och det är egentligen den 10 Januari.. Men ORKA?!?!! HAha

japp dagen gick till som följande.. Vaknade ganska sent och käkade min frukost.. Grabarna drog och käkade pizza och jag gick med Lars till stan och handlade lite . När vi varp å Lidl så hittade jag en 20:lapp. Woohooo gratis mat denna dag då =) YEES.. Jaja, Sedan när jag kom hem var grabbarna där och dem ville ha tacos... Ojoj oj så vi gjorde iordning det :D Gott var det. Sedan så fixa jag till mig och vi drog sedan till Västerås. Vi förfestade hemma hos någon Jonathan. han var HUR trevlig som helst.... Sen var de en kill. Patrik heter han. Han var ASsnygg så jag hade mycket svårt och släppa blicken från honom. Haha. Efter ett tag så kom han fram och sa "Du gkor på mig. Är det nåt prolem?" Jag svara "Ja, itt problem är att du är så snygg....." HAha sedan hängde vi HELA kvällen. Blev även utgång och det var hur många grabbar som helst som kom och ville juda mig på drinkar och klängde och smekte och skit. Så Patrik kom och sa att "Låt bli min tjej, eller vill ni ha er en omgång" (Patrik har stora fina muskler ;) ) SÅ ja oh den där Patrik. Me Gusta Muchisimo!!!!!!! Hehe. Sedan fortsatte vi festa hemma hos Jonathan. Det var fullt ös medvetslös och jag tror vi åkte hem vid sex på morgonen. ... så jag är SLITEN!!!!

Glömde även min kamera hemma. HUR FÅR MAN VA SÅ DUM!??!?!??!?!??!??!?!?!??!??!?

Jajaja... Det var min dag =)

8 Januari - 10

Asså denna dag har varit helt sne ... Haha fattar inte riktigt alls vad som har hänt...

Men men Grabbarna kom lver på kvällskvisten och festa sönder min lägenhet!! Haha det var härj...
Nu ligger de fortfarande och sover och därav så kan jag skriva några rader här bara för att det inte ska bli snett i min lilla blogg ;) För att fylla ut lägger vi in en bild:D För att jag trivs i min nya hårfärg =)


7 Januari - 10

Oj vilken awesome dag. Mycket kanske beror på att jag varit alldeles för trött men nej. Igår när jag skulle sova så gick det bara inte. Ena stunden var det för varmt och andra för kallt. Så Tompa den stackaren fick inte heller sova. Stackare. Men hoppas han tycker om mig i alla fall. Och när jag vaknade såg jag ORDAGRANT ut some tt lejon. Fast mitt hår är mer åt det svarta hållet ;) Haha. Tompa ville så gärna ta kort men innan han hann hitta kameran så hade jag smackat upp det i en toffs ;)

Vi gick upp ganska tidigt och jag bestämde mig för att vi skulel städa i lägenheten. Så fram med dammsugaren och golvmoppen. Och städa - det gjorde vi =) Haha Tack för hjälpen. Sedan så sminkade man sig lite och drog på sig kläder och sedanvar det dags att gå till bowlinghallen och möta upp Sara. Hon var redan där och vi satt och tjålade en liten stund :D Sedan började vi spela. Två serier körde vi. Jag vann såklart :D Vi gick sedan hem till mig och lagade mat. Kyckling, ris, currysås och sallad bjöds de på . Nisse hade nu kommit hem till mig. Vi lagade mat och käka.. MUMS... Sedan kom de en gubbe och plingade på men jag öppnade inte. Sen ringde han på grannen och det han ville var att sälja comviq - snackis abonemang. Haha.. Oj oj oj oj oj oj oj . Men men Ja sedan härjade vi/jag på lite i vardagsrummet :D MYCKET trevligt. Sen drog de hem. Ganska så raskt efter Sara dragit hem så kom Tompa. Så nu sitter vi och inte gör någonting och ska snart sova :D så


JUST JA : G som i Djungelboken ;)

NATTI NATTI!!!!!

6 Januari - 10

Mest hemmamys har dagen beståt av.
Vaknade ganska sent och både jag och Tompa klädde på oss kläder och käkade lite frukost. JAg sminka mig och hanrakade sig och sedan plockade vi lite här hemma. Sedan var det ner i soffan som gällde. Vi hade ett riktigt svettigt trääningspass och sedan lagade HAN mat :O Potatis och rostbiff med en riktigt stor sallad fick jag :D MUMS.. Han är fin den där karln. Vi har inte gått ut någonting idag då det är minus 30 :O Så vi höll oss inne!!

Nu ikväll har vi legat med tända ljud och kollat på film! Nu blir det snart sängen tror jag. Är så otroligt seg. I morgon blir de i alla fall Bowling med Sara d-L och sedan mat =) Kommer bli en niiiice dag =)

Natti Natti folket

5 Januari - 10

Ah min syster driver mig till vansinne... SUCK .. Hon kommer inom kort inte bo kvar här tror jag.

Idag har hon varit upp och skrikit i porten som ett å annat fyllo ... Jag ringer och säger att jag INTE är hemma och ändå står hon och bankar på. Det lyser juh uppe hos mig och därav så måste jag juh vara hemma eller hur. Men kan inte lämna någon lampa på heller.. Nej nej de går inte. Helt stört!!!!

Idag har jag tränat arselet av mig... ORDAGRANT!!!! Haha ;) tränat rumpan samt överkropp idag... Tompa är en sån bra människa. Han puschar och gör så att det finns ett go i mig. AH han får mig att må så bra =)

Annars har jag inte gjort så mycket mer. Tänkte gå på stan poch köpa mig skitpapper men när jag såg att de var - 25 grader så SKET (hahahhahahhaha) jag i de ;) Så var hemma. Gjorde en riktigt god sallad och hade de mys idag. Mys med en jäkla massa träning!!! Haha....

Nu blir de film och sedan Natti!!

Försöker vända dygnet lite... Går inte så JÄTTEbra.. Haha. Men lägger mig innan tolv nu varje natt i alla fall :D Ska komma i säng innan elva ikväll :D får se hur de går.

Kram till er alla :D

4 Januari - 10

Attans vad trött jag var i morse när jag vaknade.  Men kokade mig lite gröt och sedan gick jag ut på en långpromenad. Var så himla skönt ute. Sen när jag väl var hemma så fortsatte jag med lite styrketräning. Körde lår och armar. Det var skönt. Sen satte jag mig ner i köket och började sortera alla mina papper från 2009. MEN de va så otroligt mycket och jag hann inte klart idag ..

Senare mot eftermiddagen så gick jag ut och gick en kort vända till . Ah så skönt att vara ute i friska luften. Sen träffa jag mina grannar som hade samlat in till ett litet möte för hur vi ska bemöta den nyinflyttade tjejen (dvs min syster Sara) Jag tror jag fick dem att förstå att hon är tonåring och vet inte riktigt vart alla gränser går och att jag skulle prata med henne igen ... Så lär väl ner och göra det snart...

Efter detta så gick jag till servus och sedan ner till Farmor..

NU ligger jag och gosar med Tompa <3

Updaterar förmodligen efter jag varit ner till Sara..

Kram allihopa:D

3 Januari - 10

Vaknade väldigt sent och gick upp, käkade frukost och sedan blev det en långpromenad med Karro. Det var härligt i kylan :D

Jag gick hem till mig och käkade lite mat och lugnade ner mig lite.. Gjorde egentligen inte så mycket. Snackade lite med Tompa om hur jag ska hantera hela situationen med Sara och så .. Hmm kom inte fram till så mycket... Hmmm... I vilket fall som helst så messa Karro och sa attt jag kunde komma över och käka lite pizza med henne och hennes familj om jag ville. Och det ville jag så då var det bara att dra på sig kläderna igen och dra dit. Vi käkade och allmänt härjade runt :D

MYCKET trevlig kväll.. Tills man kommer hem. Jag blir uppmött av OTROLIGT arga grannar som är på väg ner till henne för att hota med att kasta ut henne. Jag lugnar ner min granne och säger att jag tar hand om det då jag känner henne. Jag går upp till mig och tar av mig lite kläder och då hör jag hur tjejerna går ut för att röka. Så jag sticker ut huvudet genom fönstret och förklarar läget. Tacken jag får är arga tjejer (saras vänner) som är arga för att jag alltid ska dalta med henne och hålla koll på vad hon gör och med vilka hon gör sakerna med. Jag förklara att det är vardag och de kan INTE festa varje dag då folk jobbar. De kanske har jullov men VI jobbar... Och jag berätta att de hotat med vicevärden men lyssnade dem? Nejje.... Suck.. Men nu ska jag skita i de med. Vill de hamna hos vicevärden så visst fine för mig. Jag försökte vara snäll och ge henne en till chans. Men nu verkar de inte bli fler sådana.... SUCK ..

Annars en helt kanondag =) Fårr höra massa bra saker om mig. Både om hur bra jag är som person men även hur fin jag är på utsidan. Så jag är glad idag :D

Natti Natti

2 Januari - 10

Jajamensan. Jag vaknade relativt tidigt idag och var tvungen att vänta in Wiccy :D Coolt. Haha Sen ringde Lollo ganska så precis efter Wiccy vaknat och fråga om vi ville med till Avesta och det ville vi. Så Wiccy drog hem och vi stack till ÖoB . Jag var hem till Wiccy en snabbis. De bor trångt men gulligt. :D Sedan drog vi hem. Så det blev verkligen en kortvisit i Avesta =)

När jag kom hem så dog jag på soffan. Jag käkade lite gröt och sedan vid fyra så knallade jag iväg och träffade människorna som kom från Bulgarien. Massa trevligt folk de där är ;) Haha :D Sen efter ett par timmar så drog jag hem. Sara kom upp pch bad om ursäkt för diverse saker. MEN kan inte förlåta henne riktigt än .... Får se när de kommer.... Sen kom Tompa och sa hej....

Sen ringde Per och fråga om inte han kunde få komma över med hans vän Joakim då Olearys var stängt för kvällen. Visst sa jag och de kom. Vi körde "Jag har aldrig" i alla dess olika konstilationer. Jag vann ALLA gångerna :D Jag hade gjort en hel del ;) Haha... Grabbarna förlora och hamnade nakna i soffan :D Haha va stööööört. Men trevlgit var de.. Prata en hel del och hade det även mysigt =)

Nu återstår spikmatta och lite 2 1/2 men :D

Natti Natti

1 Januari - 10

OJ vilken händelserik dag. En kanonstart på det nya året.

Vaknade relativt sent, men det hör juh flrsta januari till på något vis:D
Sedan käkade vi frukost och sedan gick vi ner till Sara och hälsade på alla bakfulla människor ;) Haha intressant. Sedan så bestämde vi att vi skulle käka så jag och Wiccy drog upp igen ;) Vi kollade på lite fråga Bertil på youtube Vilket jag STARKT skulle rekomendera :D Haha...

Lollo och Krille kom upp och jag lagade mat. Makaronilåda blev det :D och Massa gott blev det med. Jag KAN laga mat =) Sedan drog vi till Sara och spelade lite spel och snackade lite skit :D Mycket trevligt. Skönt med en promenad i snön  :D

När vi gick hem sedan så såg vi ett par killar som skottade snö vid glasmästeriet vid servus. Jag sa till Wiccy att dem pratar vi med, men vi han inte ens närma oss först de började prata med oss. De va två killar från Rumänien som skulle flytta till Sverige :D Haha flumma var dem. Så de ville träffa oss i morgon. Så vi får se vad som händer. Men ja. Mycket bra start på det nya året. Träffat sköna människor och träffat nya människor. Jag mår så bra =)


Önskar er en god fortsättning på det nya året =)

Natti Natti =)

31 December - 09

Sista gången jag skrev 09 då ;)

FETT NICE kväll. Dock träffa jag dumhuvud på dumhuvud... MEN attans jag mår bra i alla fall =) Haha jag besegrar alla svin =) Wooohoo

Nu är jag alldeles för onykter samt trött nu åter til festandet.

Kram

RSS 2.0