Torsdag 19/11

Sitter för tillfället och väntar på att tompa ska fixa klart lite mackor. Får se vad han har tänkt ha i dem. Det får bli en överraskning. Hihi. Sedan blir de Harry Potter =)

Jonte var hit och käkade innan vi drog till Lindgården. Korvstroganoff och Ris ville han ha och det gjorde jag iordning . Blev juh ätbart i alla fall. HAha börjar juh kunna laga lite mat =) Hihi *stolt Jenny* Efter detta så for vi ner till Lindgården. Fick fundera lite kring Jesus, det var skoj. Sedan mässade vi oss i kyrkan. Haha. Och till Mässan så kom Kristina, Krisse och Karro. Det var trevligt. Fick busa lite med dem. Det var alldeles för länge sedan. Men men. Det får de bli ändring på.

Sen kom jag hem och och Nisse säger att en filmkväll sitter på sin plats. Så på lördag ska vi försöka kolla på lite film och kanske lite tacos kväll med. Får se om vi kör på bara oss två eller om vi blir massa folk. Det återstår att se.  Hihi ,,, Men ja längtar lite efter helgen. Kan inte riktigt förstå att det redan är torsdag kväll och i morgon är det fredag och helg. Shit va veckorna går fort. Framförallt när man mår lite bättre då man slipper grillen. Så skönt. Fundera faktiskt på att gå dit och säga hej till dem någon dag. Bara för att vara den vuxna av oss =)

Nu ska jag kolla HARRY POTTER med tompa och käka macka.
Ha de bra folket!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0