träning & ögoninflammation!?!?!

Då var man hemkommer efter två timmar innebandyträning med kyrkan. Haha. Skönt är det i alla fall. Känns bra att man har gjort någonting idag med. Haha ... Innan innebandyn så hade vi ett litet möte om hur vi ska göra "One" Det är en rolig show för dem som inte visste det ;) Det är nog inte många som vet som läser min blogg. Haha. Men men i vilket fall som helst. HAha det var kul. det var otroligt mycket skratt =) Jonas är bara så ... störd?? Men men tycker om honom i alla fall. Haha .. Jaja tillbaka till Innebandyn.. Den gick väl sådär.. Gjorde inga mål idag MEN hade bra många fina skott på mål som var mycket nära till att gå i mål. Så jag är nöjd. Jag gjorde en helt okej insats =)

Nu ikväll då.. Ja film hos Lars som det ser ut som nu ... Jag ska bara vila lite och pusta ut lite efter två timmars innebandy. Men det ser jag en massa fram emot. Sen lite senare så kommer även min lilla Tompa som jag ska tvinga att massera mina fötter (A) Haha han kommer säkert göra det utan att tveka men .. Haha får se till tvätta fötterna riktigt noga innan han ska ta i dem bara så att han inte svimmar när jag tar av mig strumporna :O Alltså jag har juh tvättat dem efter inneandyn men ..... Kanske kan behövas sköljas av igen innan någon ska ta på dem.. Haha OJ vad jag uttrycker mig konstigt. Nu framstår det som om jag har JÄTTEPROBLEM med fotsvett MEN så är INTE fallet!!  Haha det blev en ganska så lång utlägg om mina fötter haha.....


Jaha.... Haft extrema problem med mitt högra öga idag .. Allt började redan när jag vaknade. .. Det var alldeles klibbigt och när jag gick till toan för att kolla mig i spegeln så var det var överallt och mitt öga var alldeles rött =( Nu så är det allmänt irriterat och lite rött och jag ser väldigt suddigt med det ögat.... Men men får se om det blir värre. Då lär jag juh ringa sjukhuset så får dem kolla upp det.  Då kanske Jag får massa saker jag ska ploppa ner i ögat. Vi får vänta och se. Nu är det bara joigt att det är irriterat samt att jag ser suddigt. Det har inte varat ihop helt än i alla fall. Än så länge så kan jag se. MEN kommer nog hålla mig undan att köra bil nu eftersom jag har svårt för att se.... Ja ja I-lands problem tänker säkert många men. NU är det liiiiiiiiiiiiiiiiite synd om mig i alla fall. Haha.

Nej nu är det slut med att tycka synd om mig själv. Ska snart till Lars. Kolla lite på film. Ska bli niiiiiiice!! Wooohooooo. Färdigbloggat för stunden!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0